تجلیل از ایثارگران واحد رودهن

۱۰ مهر ۱۳۹۹ | ۱۵:۲۳ کد : ۵۵۸۹ اخبار
با حضور دکتر حسن شهرکی پور رئیس واحد، حجت الاسلام سید محمد حسینی معاون نهاد رهبری در دانشگاه و هیات رئیسه از کارکنان جانباز و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن تجلیل بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، دکتر حسن شهرکی پور رئیس واحدکه خود نیز از جانبازان دفاع مقدس است گفت: در صدر اسلام  تمام احزاب  با هم متحد شدند تا مانع شکل گیری وبه قدرت رسیدن  حکومت اسلامی شوند. به مثابه جنگ ایران و عراق  که تمام دنیا در مقابل جمهوری اسلامی صف آرایی کردند و اما آنچه باعث شد دشمن به هدف خود نرسد، فرهنگ ایثار و ایثارگری و توسل رزمندگان اسلام  به خدا و ائمه اطهار(ع) بود که در این راه از جان و مال خود گذشتند تا انقلاب اسلامی شکل بگیرد.

شهرکی پور تصریح کرد: امروز ما به این فرهنگ ایثار و شهادت  افتخار می کنیم زیرا برای ما امنیت بوجود آورد و اگر عربستان نتوانست در یمن کاری از پیش ببرد  بواسطه درسی است که  یمنی ها از شما فرا گرفتند و اگر اسرائیل نگران موجودیت خود است به این دلیل است که فلسطینیان از  شما الگو گرفتند و این افتخاری است که  در تاریخ ثبت شده است .

امروزه ما به این فرهنگ افتخار می کنیم.این فرهنگ برای هر ملتی عزت و امنیت می آورد  و امروز شماها الگوهای مقاومت، الگوهای صبر و استقامت 8 سال دفاع مقدس هستید و ارج نهادن به شما و به فرهنگی که شما به تاسی ازآن رفتید و مقاومت کردید برای نسل های آینده افتخار آفرین خواهد بود..

رئیس واحد رودهن خاطر نشان کرد: این نکته بر کسی پوشیده نیست  و واضح است که فرهنگ عاشورایی ترس را در دل دشمن ایجاد کرده است و اگر امریکا توطئه و دسیسه می کند برای مقابله با این فرهنگ است.

دشمن کاری می کند که ما را از  ارزش ها دور کند و ما باید توجه و اهتمام جدی داشته باشیم که در مقابل این شبیخون فرهنگی  منفعل نباشیم زیرا در قبال نسل آینده وظیفه داریم.

در ادامه حجت الاسلام  سید محمدحسینی معاون نهاد رهبری ضمن تشکر و خیر مقدم گفت: وقتی که سخن از رزمنده جانباز و ایثارگر به میان میاید تداعی کننده ارزش های فراونی است و اگر خوبی و فضیلتی هست حاصل مجاهدت های  شما ایثارگران می باشد که با فداکاری درخت ارزش ها را درجامعه شکوفا ساخته اید .

وی با ذکر سخنی از شهید مطهری که می گوید عوامل زیادی بر روی رشد معنوی انسانها تاثیر گذار است  ولی هیج عاملی نقش  جهاد را نداردگفت:  وقتی کسی پا به میدان جهاد می گذار یعنی پای روی جان خود گذشته است و از جان گذشتگی بیشترین اثر را در رشد و ترقی انسان می گذارد که شما عزیزان به خوبی مصداق جمله این شهید والا مقام هستید

حسینی تصریح کرد: ایثارگران و جانبازان و رزمندگان بوی فضیلت ها و شهدا را میدهند، برخوردار از بهترین سجایای اخلاقی هستند همانطور که حضرت علی (ع) می فرماید: ایثار بالاترین کرامت اخلاقی برای انسان است

وی خاطر نشان کرد ما اینک مفتخریم که در جمع شما ایثارگران هستیم و همانطور که شاهدیم اکنون نیز در جبهه فرهنگی و علم آموزی فعال هستید و هر چند بضاعت ما  اندک و اجازه نمی دهد آنطور که شایسته است از شما عزیزان تجلیل نماییم اما با کمال احترام  قدردان زحمات شما خوبان هستیم زیرا امنیت وارزشهای امروز ما حاصل ایثارگری شما عزیزان می باشد.

در پایان این مراسم چند تن از همکاران به بیان خاطرات شیرین خود از سالهای جنگ و جبهه پرداختند و با اهدا لوح سپاس از جانبازان و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن تجلیل بعمل آمد.

( ۲ )