تجلیل از فعالان فرهنگی در واحد رودهن

۰۹ مهر ۱۳۹۹ | ۱۴:۵۶ کد : ۵۵۸۸ اخبار
به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه رودهن، با حضور دکتر حسن شهرکی پور رئیس واحد، حجت الاسلام سید محمد حسینی معاون نهاد رهبری در دانشگاه و هیات رئیسه از فعالان فرهنگی و برگزیدگان مسابقات مجازی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در این مراسم، پس از قرائت پیام دکتر آقامیری ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران  ، دکتر حسن شهرکی پور رئیس واحد  ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: فعالان فرهنگی به عنوان بازوهای توانمند فرهنگی در پیشبرد اهداف فرهنگی نقش انکار نشدنی دارند و ما در حوزة فرهنگی دانشگاه تلاشمان براین است تا زمینه را برای فعالیت این عزیزان فراهم نماییم.

وی افزود: تقدیر از فعالان فرهنگی تقدیر از جهادگران عرصه فرهنگ است و ما از کسانی می‌خواهیم تقدیر کنیم که بدون هیچ چشم‌داشتی و به خاطر علاقه‌ای و دغدغه‌ای که در امور فرهنگی دارند وارد کارهای جهادی و  فرهنگی شدند.

شیوع بیماری کرونا، بسیاری از برنامه‌های فرهنگی را به سمت فضای مجازی سوق داد و امروز فضای مجازی به عنوان یک رسانه قدرتمند در ارتقای برنامه‌های فرهنگی ایفای نقش می نماید

شهرکی پور تصریح کرد: با شیوع ویروس کرونا و به دنبال آن تأثیرات و پیامدهای ناشی از این بحران، فضای مجازی و رسانه در سراسر دنیا به یکی از جنبه‌های مهم زندگی تبدیل شد.  بنابراین باتوجه به شرایط امروز جامعه، به نظر می‌رسدکه برنامه‌ریزی دقیق برای اجرای برنامه‌های مجازی ضروری است و نیازسنجی در برگزاری برنامه‌های فرهنگی مختلف و ارزیابی این برنامه‌ها از مواردی هست که باید مورد توجه قرار بگیرد و همانطورکه امکان ادامه فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی در بستر فضای مجازی وجود دارد؛ فعالیت‌های فرهنگی نیز باید در کنار این امور  در یک بستر مجازی انجام شود.

مقام معظم رهبری طی چندین سال اخیر در گفتمان‌های خود به موضوع فضای مجازی تاکید داشته‌اند که این بیانگر اهمیت و ضرورت توجه به این عرصه است. بنابراین در شرایط فعلی، دقت به مسائل فرهنگی و فضای رسانه‌ای و همچنین استفاده بهینه و صحیح از فضای مجازی در ارائه برنامه‌های فرهنگی یکی از مهمترین اولویت هاست.

وی خاطر نشان کرد: در شرایطی که دشمن با انواع و اقسام برنامه‌ها و بسترها نظیر شبکه‌های اجتماعی درصدد تهی کردن سرمایه دینی مردم و جوانان به خصوص در فضای مجازی است، باید برای ارتقا دانش فرهنگی و مذهبی تلاش کرد و تهدیدهای این حیطه را به فرصت برای تعمیق باورهای دینی و فرهنگی تبدیل کرد. بنابراین استفاده صحیح از فضای مجازی و حضور فعالان فرهنگی در این عرصه می‌تواند مهم ترین راه مقابله با توطئه های دشمنان باشد.

انتظار میرود با عنایت الهی، فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه رودهن به صورت نظام‌مند دنبال شود تا به یک حرکت منظم و اثرگذار فرهنگی تبدیل شود.

در ادامه حجت الاسلام سید محمد حسینی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه رودهن، ضمن خیرمقدم و تشکر از حمایت های ریاست دانشگاه و همکاری معاونت فرهنگی دانشجویی گفت: ما اگر بخواهیم در دل ائمه جا باز کنیم باید به توصیه ها و رهنمود های این بزرگواران عمل نموده تا پیرو واقعی باشیم.

وی افزود: الان با توجه به فضای مجازی شرایطی پیش آمده که دسترسی به احادیث ائمه خیلی سهل و آسان است و یکی از سیاست های نهاد در این دوره مسابقات آشنایی هر چه بیشتر کاربران فضای مجازی با سخن اهل بیت(ع) بوده و امیدواریم همواره در این راه ثابت قدم باشیم.درپایان این مراسم از فعالان فرهنگی تقدیر بعمل آمد.