رونمایی از ساختمان شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در واحد رودهن

۰۳ مهر ۱۳۹۹ | ۱۳:۲۰ کد : ۵۵۸۰ اخبار
در چهارمین روز هفته دفاع مقدس، مراسم رونمایی از ساختمان شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و «تجدید میثاق با شهداء»، عطرافشانی و غبارروبی مزار مطهر شهید گمنام دانشگاه همراه با قرائت زیارت عاشورا و سخنرانی فرمانده سپاه ناحیه دماوند سرهنگ پاسدار روح الله عرب و خاطره گویی دکترحسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن ومسئول بسیج اساتید که یکی ازجانبازان هشت سال دفاع مقدس است با حضور مسئولین شهرستان دماوند و بخش رودهن برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، سرهنگ پاسدار روح الله عرب فرمانده سپاه ناحیه دماوند ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهداء گفت: موضوع دفاع مقدس به عنوان برگ زرینی از تاریخ انقلاب برای کشور عزیزمان همیشه بر تارک تاریخ می درخشد و به عنوان یک مکتب و ایدئولوژی نسبت به نوع مدیریت جامعه، یک روش جدید را ارائه کرد.

وی افزود: جنگ تحمیلی علاوه بر تخریب، سرشار از برکات و نعماتی بود از جمله اینکه ما امروز به واسطه تجربه هشت سال دفاع مقدس از امنیت بالایی در سطح جهان و منطقه برخورداریم و این گوهر گرانبها میراث ارزشمندی برای نسل های آینده است.

فرمانده سپاه ناحیه دماوند بیان کرد: فاصله نسل ها نباید موجب شود ارزش های دفاع مقدس به فراموشی سپرده شود و برگزاری چنین مناسبت هایی جای سپاس و شکرگزاری دارد زیرا سبب ایجادی الگوی مناسب می شود .

عرب تصریح کرد: یکی از مواردی که باید به آن توجه ویژه داشت، فرهنگ دفاع مقدس است چون ضمن ایجاد زمینه در رابطه با علوم دفاعی یک الگوی جدید را به نام مقاومت در جامعه نهادینه کرد و همان طور که اکنون شاهد هستیم کشور عزیزمان ایران با تکیه بر همین روحیه در مقابل استکبار جهانی ایستادگی و از کشورهای مظلوم منطقه نیز حمایت می کند.

شهدای ما درس ایثار و مقاومت را از مکتب عاشورا و حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) آموختند و در این مسیر گام برداشتند  و مکتب دفاع مقدس بر همین اصل  در طول تاریخ ایران ماندگار خواهد بود.

وی با اشاره  به کمک های لجستیک و پیاده نظام سایر کشورهای جهان به حزب بعث برای حمله به ایران خاطرنشان کرد: ما باید خون های پاک بر زمین ریخته شهدا را ارج نهیم و به تعبیر مقام معظم رهبری این ارزش ها را بسط داده و برای نسل آینده بازگو کنیم.

وی در پایان سخنانش گفت: یکی دیگر از مسائل خیلی مهمی که مورد توجه و تاکید مقام معظم رهبری است بحث تحریف و یکی از موارد مرتبط با آن همین بحث دفاع مقدس است زیرا دشمن سعی می کند با کمرنگ جلوه دادن آن قصد دارد سیاست های خود را پیش ببرد و یکی از رسالت های قشر دانشگاهی همین می تواند باشد تا با برگزاری سمینارها و تشکیل اتاق های فکر، این توطئه شوم دشمنان را نیز نقش برآب کنند.

( ۳ )