پیام بسیج اساتید واحد رودهن به مناسبت هفته دفاع مقدس

۰۲ مهر ۱۳۹۹ | ۱۲:۲۵ کد : ۵۵۷۶ اخبار
بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن بمناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس پیامی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در متن این پیام آمده است:

تقارن ماه صفر المظفر و ایام اسارت آل الله و اربعین حسینی با هفته دفاع مقدس، تبلور حرکت عاشورایی رزمندگان عزیز در 8 سال دفاع مقدس و فرصت مناسب برای تبیین فرهنگ عاشورا، مقاومت و شهادت به نسل های جدید انقلاب است.

هفته دفاع مقدس همچون نگینی بر تارک تاریخ حماسه و ایثار و پایداری آزادگان جهان می درخشد. ذکر فداکاری و مجاهدت رزمندگان دوران دفاع مقدس موجب زنده نگه داشتن و پویایی اسلام و انقلاب اسلامی و بیانگر آمادگی و حفظ قدرت دفاعی ملت قهرمان ایران است. حدیث 8 سال دفاع مقدس، مقاومت و مظلومیت ملتی که قله ی سربلندی، ایثار و حماسه و شرف را در راه دفاع از کیان مکتب، انقلاب و میهن خویش به یادگار گذاشته است.

حکایت ماندگار دلاوری شهیدان و شاهدانی است که با خون و جانشان سطر سطر تاریخ این مرز و بوم اسلامی را نگاشته اند. به خود می بالیم در دانشگاهی نفس می کشیم که با تقدیم 5 شهید دفاع مقدس و مدافع حرم و نیز حضور استادان ایثارگر همچون نقطه ای برجسته در تارک حماسه های جنگ و انقلاب میدرخشد. خداوند متعال را شاکریم که در زمان غیبت امام عصر (عج) مفتخر به نعمت بزرگ ولایتمداری تحت زعامت حضرت امام خامنه ای (حفظه الله) هستیم. بر دستان پدران و مادران شهدا بوسه می زنیم و خاک پای جانبازان و ایثارگران سرافراز را توتیای چشمانمان می کنیم.

حسن شهرکی پور

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن