همایش پیاده روی کارکنان در واحد رودهن

۰۱ مهر ۱۳۹۹ | ۱۴:۲۲ کد : ۵۵۷۴ اخبار
بمناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس دکتر حسن شهرکی پور رئیس واحدرودهن، حجت الاسلام سید محمد حسینی معاون نهاد رهبری در دانشگاه، معاونان، مدیران و جمعی از کارکنان با حضور بر مزار شهید گمنام دانشگاه، همایش پیاده روی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن: حجت الاسلام حسینی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه رودهن گفت: هفته دفاع مقدس گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان گلگون کفن میهن اسلامی و رزمندگان و جانبازان سرافراز است.

وی افزود شهدا حق بزرگی به گردن همه ما دارند زیرا امنیت و ارزش های که در جامعه ما حاکم است حاصل خون شهیدان است.

حسینی تصریح کرد: شهدا با خون مطهر خود درخت ارزش ها و فضیلت ها را در جامعه ما آبیاری و بالنده کردند و پاسداشت حقیقی شهدا تلاش برای حفظ ارزش ها و آرمان های دین و انقلاب است

در پایان این مراسم با اهداء جوایزی به قید قرعه از تعدادی از همکاران تقدیر شد.