پیام دکتر شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس

۳۱ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۱:۳۸ کد : ۵۵۶۶ اخبار
.

سی و یکم شهریور ماه یادآور پایداری، استقامت، رادمردی و رشادت های شهیدان، جانبازان و ایثارگران و نماد اتحاد و همدلی همه ملت بزرگ و عظیم ایران اسلامی برای مقابله با ابرقدرت ها و شیاطین بزرگ است و این واقعه مهم تا همیشه تاریخ به عنوان حماسه ای ماندگار ثبت خواهد ماند و بر تارک ایران اسلامی خواهد درخشید. دفاع مقدس، طلیعه جاودانه غرور ملی است؛ هنگامه اتحاد و همبستگی ملی مردم در دفاع از شریعت اسلام و مرزهای سرزمینی است که با نثار خون پاک فرزندان این مرز و بوم و ایثار و مجاهدت های مثال زدنی آنها جاودانه شد.

اینجانب هفته دفاع مقدس را به رهبر فرزانه انقلاب، خانواده معظم و معزز شهدا، جانبازان، ایثارگران، آزادگان و خانواده بزرگ دانشگاه آزاد رودهن تبریک عرض می کنم و تقارن این هفته با ماه صفر المظفر، ماه اسارت آل الله و عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش را الگوپذیری از سیره آن امام همام و تأسی از نهضت سرخ حسینی می دانم.

امیدوارم با عنایات ویژه حضرت ولی عصر (عج) سربلندی و توسعه همه جانبه ایران اسلامی بیش از پیش محقق شود و همه مردم و مسئولان نظام در راه پاسداشت ارزش ها و پاسداری از راه پرافتخار شهدا، ایثارگران و آزادگان سرافراز ثابت قدم باشند.

از خداوند می خواهم ما را یاری نماید تا در حفظ دستاوردهای ارزشمند انقلاب و نظام اسلامی کوشا و موفق باشیم.

دکتر حسن شهرکی پور

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن