دیدار معاون فرهنگی واحد رودهن با رئیس اداره آموزش و پرورش بخش رودهن

۲۶ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۵:۲۲ کد : ۵۵۵۰ اخبار
حجت الاسلام محمد حسین احمد زاده معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن ،دکترفریده دکانه ای عضو هیات علمی ورئیس مرکز مشاوره دانشگاه وجمعی از مدیران دانشگاه با مجید کاشف رئیس اداره آموزش و پرورش بخش رودهن دیدارنمودند .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، حجت الاسلام محمد حسین احمد زاده معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن ضمن تبریک بمناسبت شروع سال تحصیلی، به نقش آموزش و پرورش در تربیت نسل های آینده پرداخت و گفت: رسالت و مأموریت آموزش و پرروش تربیت نسل جوان عالم ومهذب است که زمینه رسیدن به تمدن نوین اسلامی وظهور منجی عالم بشریت  امام عصر (عج)را فراهم نمایند .

وی گفت آموزش و پرورش رکن اصلی توسعه و نظام آموزشی هر کشور  بشمار می‌آید و جامعه زمانی به اهداف خود دست می‌یابد که از طریق توسعه انسانی مسیر خود را هموار کند.وی افزود با همت فرهنگیان وکارجهادی نباید شرایط کرونا بر روند آموزش تاثیر بگذارد واگرکوتاهی شود خسارت جبران ناپذیری برجامعه وارد خواهد شد .

درادامه کاشف رئیس اداره آموزش وپرورش رودهن ضمن خیر مقدم ، از برگزاری جلسات مستمر با اساتید دانشگاه آزاداسلامی واحد در طول سال تحصیلی استقبال و عنوان کرد: استفاده از ظرفیت های عظیم واحد رودهن در دستور کار این اداره  قرار می گیرد واداره آموزش وپرورش بخش رودهن در زمینه های برگزاری کارگاه های آموزشی، در خصوص آسیب های اجتماعی و مهارت های زندگی و مشاوره تحصیلی به دانش آموزان ازاساتید مجرب دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن دراین زمینه ها استفاده می نماید و مشاوران تحصیلی واحد رودهن به دانش آموزان ما خدمات مشاوره ای در زمینه هدایت تحصیلی و انتخاب رشته های مورد نظر دانش آموز ان ارائه خواهند نمود.

درپایان  دکتر فریده دکانه ای عضو هیات علمی و رئیس دانشکده علوم تربیتی و مشاوره واحد رودهن گفت: مرکز مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن آماده همکاری جهت ارائه خدمات مشاوره ای به دانش آموزان در زمینه های فردی، خانوادگی، شغلی و تحصیلی، ، اجرای تست های هوش و شخصیتی،و مشاوره تحصیلی می باشد.

( ۱ )