برنامه زمان بندی ثبت نام و انتخاب واحد دانشجویان درنیمسال-۱۴۰۰- ۱۳۹۹ در سامانه آموزشیار اعلام شد

۲۶ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۹:۵۱ کد : ۵۵۴۶ اطلاعیه ها
.

برنامه زمان بندی ثبت نام و انتخاب واحد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در سامانه آموزشیار براساس تقسیم بندی استانی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر بیژن رنجبر قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دستورالعمل اصلاحیه تقویم آموزشی سال تحصیلی 1400-1399 دانشجویان رشته های مختلف را به رؤسای استان ها، واحدها، مراکز آموزشی و معاونت آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ کرد.

براساس این دستورالعمل ، انتخاب واحد دانشجویان واحدهای استان تهران  در روزهای 27 و 28 شهریور ماه انجام می شود و شروع کلاس ها برای دانشجویان ورودی ماقبل 99 از تاریخ 99/6/29 و تاریخ حذف و اضافه 99/7/12 خواهد بود.

در این دستورالعمل تأکید شده است: برنامه زمان‌بندی انتخاب واحد برای دانشجویانی که در این دوره موفق به انجام انتخاب واحد نشده‌اند، مجدداً اطلاع‌رسانی خواهد شد.

ثبت نام و انتخاب واحد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در سامانه آموزشیار به آدرس edu.iau.ac.ir  انجام می شود.

( ۳۳ )