اطلاعیه برگزاری کارگاه آموزش تخصصی وکاربردی کاشت زعفران

۲۴ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۹:۱۱ کد : ۵۵۳۳ اخبار
.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در نظر دارد در سال جهش تولید به منظور اشتغال تولید، بازاریابی و صادرات زعفران ، استفاده بهینه از زمین های بلااستفاده و بدون آب و مساعد بودن کاشت زعفران در منطقه رودهن اقدام به کارگاه تخصصی کاشت زعفران از مزرعه تا بازار توسط اساتید مجرب نماید. از علاقه مندان دعوت می شود جهت ثبت نام به اداره کارگزینی مراجعه و یا با شماره های زیر  تماس حاصل فرمایند.

76507673

76506889

76503024

عناوین:                                                                        امتیازات دوره:

1-آماده سازی و مدیریت مزرعه                                      1-ارائه گواهی معتبر شرکت در دوره

2- کاشت زعفر ان                                                         2- تهیه پیاز زعفران قائنات به قیمت تعاونی

3- فرآوری و بسته بندی و صادرات                                  3- نظارت در کاشت

4- کارآفرینی                                                                4- مشاوره در کلیه امور کاشت، داشت و برداشت

کلاس ها به صورت حضوری در سالن آمفی تئاتر تازه تاسیس مجتمع دانشگاه با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار و در صورت درخواست شرکت کنندگان کلاس ها به صورت ترکیبی (مجازی/ حضوری) خواهد بود.

هزینه ثبت نام برای دانشجویان و کارکنان و اعضای هیات علمی       000/000/ 1 ریال

هزینه ثبت نام برای شهروندان شرق استان           1/500/000 ریال

ثبت نام برای عموم آزاد است.

مدت دوره: 16 ساعت

زمان: روز سه شنبه 99/7/1 لغایت پنج شنبه 99/7/3

مکان:  رودهن ، بلوار آیت الله خامنه ای، مجتمع دانشگاهی، سالن آمفی تئاتر تازه تاسیس دانشگاه

شماره حساب واریز شهریه: 0105820582001