مراسم عزاداری روز ششم محرم در واحد رودهن

۰۵ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۷ کد : ۵۵۱۱ اخبار
با حضور حجت السلام سید محمد حسینی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ، حجت الاسلام محمد حسین احمدزاده معاون فرهنگی و دانشجویی، جمعی ازاساتید ، دانشجویان و کارکنان مراسم روز ششم محرم با رعایت اصول بهداشتی در جوار مزار شهید گمنام دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، حجت الاسلام حسینی با ذکر آیه شریفه 119  سوره مبارکه توبه که می فرماید: " یَا أَیُهَا أَلَذِینَ آمَنُوا إِتَقُوأَللهَ وَ کُونُوا مَعَ أَلصَادِقِن "  (ای کسانی که ایمان آورده اید از(مخالفت با خدا) بپرهیزید و { همگام } با صادقان باشید ) به بیان ویژگی های انسانهای صادق پرداختند.

وی افزود: ابتدا در این آیه فرموده: از نافرمانی خدا پرهیز کنید و پرهیزکاری پیشه کنید و دوم برای اینکه راه پر پیچ و خم تقوا بدون اشتباه پیموده شود می فرماید: همگام با صادقان باشید.

سئوالی که مطرح می شود اینکه منظور از صادقان که دراین آیه دستور به تبعیت از آنها داده شده است چه کسانی هستند؟

آیات متعددی از قرآن پاسخ این سئوال را داده اند و بیان داشته اند که صادقان چه کسانی و چه ویژگی هایی دارند.

بر اساس آیات ذکر شده صادق کسی است که دارای ایمان به تمام مقدسات و به دنبال آن عمل در تمام زمینه ها باشد. و از مجموعه آیات که ویژگی های صادقان را بیان کرده اند چنین نتیجه می گیریم که صادقان آنهایی هستند تعهدات خود را در برابر ایما ن به پروردگار به خوبی انجام می دهند و در راه ایمان و عقیده نه تردیدی به خود راه می دهند و نه عقب نشینی می کنند همچنین نه تنها از انبوه مشکلات نمی هراسند بلکه با انواع فداکاریها صدق ایمان خود را ثابت می کنند.

با توجه به اینکه صفات گفته شده برای صادقان مراتبی دارد، معصومین علیهم السلام در اوج قله پایبندی به این صفات قرار دارند. گرچه مفهوم صادقین مفهوم وسیعی است ولی براساس روایات مقصود از آنها ائمه معصومین هستند که مصداق تام و کامل صادقان می باشند.

حجت الاسلام حسینی تصریح کرد: نکته مهمی که در آیه بایستی به آن توجه کنیم این است که مقصود از معیت و همراهی تبعیت از سیره و منش و رفتار آل الله است نه فقط همنشینی.  پس از سخنرانی ذکر مصیبت حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام توسط ذاکر اهل بیت دانشجوی بسیجی  تاجیک خوانده شد.