نشست اتاق فکر فرهنگی اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن

۰۷ تیر ۱۳۹۳ | ۱۵:۵۷ کد : ۵۵۱ اخبار
به همت معاونت فرهنگی دانشگاه آزاداسلامی رودهن نشست اتاق فکر فرهنگی ...

به همت معاونت فرهنگی دانشگاه آزاداسلامی رودهن نشست اتاق فکر فرهنگی در مجتمع فرهنگی، تفریحی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار فرهیختگان؛ این نشست صمیمی با حضور دکتر شجاع رئیس واحدرودهن، حاج آقا سراج مسئول نهاد مقام معظم رهبری،حاج آقا احمدزاده معاون فرهنگی و 55 نفر از استادان شکل گرفت
 دکتر شجاع درجمع استادان گفت: برگزاری این نشست ها با هدف حضور استادان بعنوان فرماندهان جنگ نرم در فرایند تصمیم سازی فرهنگی را موثر دانسته و بر مشارکت هرچه بیشتر آنان در اجراء و فعالیت های فرهنگی تاکید نمودند.
در ادامه معاون فرهنگی به توضیح و تبیین جایگاه اتاق فکر استادان پرداخته و دستور کار جلسه مبنی بر آسیب شناسی فرهنگی دانشگاه را یکی از مهم ترین بحث های مورد نیاز در برنامه ریزی های فرهنگی عنوان نمودند.
وی همچنین از تشکیل اتاق فکر دانشجویان و همکاران در آینده نزدیک خبر دادند.
سپس سه کارگروه با عناوین 1- آسیب شناسی سبک زندگی و راهکارهای نهادینه کردن آن 2- آسیب شناسی رسانه های عمومی و شبکه های اجتماعی 3- آسیب شناسی حجاب و پوشش و راهکارهای رفع آن با حضور استادان تشکیل گردید.
نتایج مذاکرات هر کارگروه توسط دبیر آن جهت طرح در شورای فرهنگی واحد ارائه گردید.
لازم به ذکر است استادان علاقمند می توانند برای عضویت در اتاق فکر به معاونت فرهنگی مراجعه فرمایند.

1393/4/7 11:27:06