برگزاری مراسم زیارت عاشورا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن

۰۴ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۲:۲۸ کد : ۵۵۰۶ اخبار
با حضور دکتر حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن، حجت الاسلام اسفندیاری مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه دماوند، معاونان ، مدیران، کارکنان و جمعی از اعضای هیات علمی واحد مراسم زیارت عاشورا و عزاداری روز پنجم محرم در جوار مزار شهید گمنام دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، حجت الاسلام اسفندیاری مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه دماوند گفت: یکی از درس هایی که ما میتوانیم از زیارت عاشورا بگیریم دشمن شناسی است کلمه عدو برائت جستن ما هم از دشمنان در چند جا آمده است و بحث امروز ما مبارزه با ظلم است.

وی افزود: در زیارت عاشورا قبل از اینکه از ما بخواهد بر حسین سلام کنیم باید صد مرتبه بر ظالم لعنت کنیم و معنای صفت  عادل خداوند را بعضی به ظالم نبودن تفسیر کرده اند این یعنی اینکه خداوند قادر است و ظلم نمی کند .

مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه دماوند تصریح کرد: فلسفه امامت در ادیان الهی این است که امام باید با ظلم مبارزه کند و این نشان می دهد که یکی از وظایف خطیر امام مبارزه با ظلم و حمایت از مظلوم است.

وی در پایان گفت: اگر ما می بینیم که پس از پیروزی انقلاب کمک به نهضت های آزادی بخش در سراسر دنیا جز قانون اساسی است فلسفه اش برمیگرد به قیام عاشورا و این از اهداف مهم انقلاب بوده و تحریف شدنی نیست و بر اساس مبانی اسلامی و آموزه های دینی و نیز عقلانیت مبتنی بر آرمان های انقلاب، معنا شده است.