دانشگاه آزاد رودهن 12هزار طرح پژوهشی دارد

۰۸ خرداد ۱۳۹۰ | ۱۴:۰۶ کد : ۵۵ اخبار
مسئول نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن گفت: دانشگاه آزاد اسلامی دارای 12 هزار طرح پژوهشی است.

حجت‌الااسلام محمدابراهیم سراج در مراسمی که به مناسبت سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی در دانشگاه آزاد واحد رودهن برگزار شد، اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی سهم مهمی در پیشرفت کشور داشته است.
وی اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه پیشرفت‌های علمی و فرهنگی و در زمینه ارتقای بخش‌های آموزش، پژوهش و تحقیقات وسیع علمی نقش داشته است.
مسئول نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن ادامه داد: همچنین دانشگاه آزاد اسلامی در امور مربوط به جوانان و ورزش و در زمینه جذب نیروی کار و ایجاد اشتغال نقش داشته است.
سراج به بیان برخی از دستاوردهای این دانشگاه پرداخت و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی 400 واحد و مراکز آموزشی، 600 مدرسه، 114 آموزشکده سما، 50 مرکز رشد و پارک‌های تحقیقاتی و 12 هزار طرح پژوهشی دارد.
وی ادامه داد: بیش از 20 میلیون مترمربع فضای عمرانی و آموزشی توسط دانشگاه آزاد اسلامی ساخته است.
مسئول نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن تاکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی برای چهارمین مرتبه در امر اقامه نماز بین بیش از 100 سازمان کشور به مقام برتر دست یافت.
سراج ادامه داد: روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی برای پنجمین سال متوالی به عنوان روابط عمومی برتر کشور انتخاب شد.
وی اضافه کرد: مجله انگلیسی دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان مجله برتر خاورمیانه انتخاب شد و در آزمون جامع علوم پایه دندانپزشکی دانشجویان واحد خوراسگان برای سیزدهمین سال متوالی موفق به کسب رتبه ممتاز شدند.
مسئول نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن افزود: در مسابقات جامع روبوکاپ، دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین برای چهارمین مرتبه به قهرمانی جهان دست یافتند.
سراج اظهار داشت: دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در مسابقات ورزشی بین المللی بیش از یک هزار و 300 مدال و نشان کسب کرده‌اند.
وی تاکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه تولید مقالات ریاضیات کاربردی در جهان به رتبه نخست دست یافت.
مسئول نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن ادامه داد: همچنین در نمایشگاه بین المللی اختراعات و ابتکارات، جشنواره خوارزمی، مسابقات بین المللی بتن و ... دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی همواره در زمره برترین‌ها قرار گرفته‌اند.