عاشورا مدرسه عشق است

۰۲ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۳:۰۵ کد : ۵۴۹۸ اخبار
با حضور حجت الاسلام دکتر سیدمحمدحسینی معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه،حجت الاسلام محمدحسین احمدزاده معاون فرهنگی دانشجویی ، معاونان، مدیران، کارکنان و برخی از اعضای هیات علمی، مراسم سومین روز عزاداری ماه محرم در مجاورت مزار شهید گمنام دانشگاه با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، حجت الاسلام سید محمد حسینی معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه گفت: محرم فرصتی است تا با تمسک به آل الله و نشستن بر سر سفره تعالیم آن بزرگواران وجود خود را سیراب کنیم. حادثه عاشورا در مکانی محدود و زمانی مشخص اتفاق افتاد، اما نه در آن مکان باقی ماند و نه در آن زمان خلاصه گردید، بلکه سراسر عالم را در بر گرفت.

وی افزود: عاشورا گرچه در مدت کوتاهی رخ داد اما مدرسه عشق است و درسهای فراوانی را در دل خود جای داده است. که بهره وری از آنها عزت و سعادت افراد را رقم می زند.

ایشان یکی از درسهای عاشورا را توکل و اتکاء به خداوند دانستند  و با اشاره به حدیثی از امام باقر علیه السلام که فرمودند  کسی که به خدا توکل کند، شکست نمی خورد  افزودند : امام حسین علیه السلام گرچه به استناد دعوت نامه کوفیان به سمت آنان حرکت کردند ولی توکل  آن حضرت به خداوند متعال بود. به همین دلیل وقتی در میان راه ، خبر بی وفایی مردم و شهادت مسلم بن عقیل را شنیدند، تصمیم خویش را تغییر ندادند و برای انجام تکلیف ، با توکل به خدا راه خود را ادامه دادند.

بر اساس همین باور و اتکاءش به خداوند بود که صبح عاشورا و با شروع حمله همه جانبه و بی رحمانه دشمن در نیایشی به درگاه خداوندچنین فرمود  خداوندا  تو تکیه گاه من در هر اندوه و امید من در هر سختی هستی. تو در هر پیشامدی تکیه گاه و پنا ه گاه من هستید  خداوند هم فرموده " مَن یَتَوَکَل عَلَی أَلله فَهُوَ حَسبُه " امام حسین علیه السلام در سایه توکل به خداوند به هدفش که زنده ماندن دین خدا بود رسید. و خدا هم برای همیشه تاریخ نام و یاد و آرمانهای او را در دلها زنده نگه داشته و می دارد.