برگزاری مراسم زیارت عاشورا در واحد رودهن

۳۰ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۳:۴۲ کد : ۵۴۹۳ اخبار
در آستانه ماه محرم، با حضور دکتر حسن شهرکی پور رئیس واحد، معاونان، مدیران، استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، مراسم زیارت عاشورا و عزاداری در مزار شهید گمنام دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، دکتر حسین رجایی استاد دانشگاه، بعنوان سخنران این  مراسم، ضمن تسلیت بمناسبت فرا رسیدن دهه محرم گفت: در سال 61 هجری پس از مرگ معاویه قاصد فرستاده شد به والی مدینه که به هر نحو ممکن ازامام حسین (ع) بیعت گرفته شود  در این حین محمد بن حنیفه امام را نصیحت کرد که از اجتناب و رویایی با یزید بپرهیزد اما ایشان در جواب نامه ای نوشتند از مدینه خارج نمی شوم مگر برای اصلاح امت جدم رسول الله.

وی افزود : هنوز 50 سال از هجرت نگذشته بود که فردی بر مسند قدرت جهان اسلام  راس کار آمده بود که در انظار مردم شرب خمر و هرزگی میکرد و از این رو امام قیام کرد  تا به واسطه انحرافات پیش آمده، به اصلاح امت جدش بپردازد.

رجایی تصریح کرد: بخش بزرگی از انشقاق بوجود آمده آن زمان جهان اسلام به خواص بی بصیرت برمی گشت و هم اکنون ما نیز در تبیین اسلام واقعی مسئولیم .

حسین رجایی پدر مجاهد عرصه فرهنگ و رسانه روح الله رجایی سردبیر فقید روزنامه جام جم می باشد که چندی پیش دار فانی را وداع گفت.

( ۳ )