پیام تبریک حجت الاسلام سید محمد حسینی معاون نهاد رهبری در دانشگاه به مناسبت عیدسعید غدیر

۱۶ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۰ کد : ۵۴۶۸ اخبار
.

وقت عید امام المتقین است
غدیر خم کمال و ذات دین است
به نامش می خورم سوگند حیدر
ستون آسمانها و زمین است

سلام بر غدیر، سلام بر سرنوشت رقم خورده تاریخ، سلام بر چشمه همیشه زلال، سلام بر مولا علی بن ابیطالب (ع) و چه بهتر است بگوییم: «سلام بر مولا امیرالمؤمنین(علیه السلام) زیرا که لقب خاص اوست زیرا این لقب را خداوند تعالی به ایشان عطا فرمودند.

مسافران یک به یک، به میعادگاه عشق نزدیک می‌شوند، و آن گاه فرمانی از سوی قادر متعال نازل می‌گردد و پیامبر رحمت بر تمامی اهل زمین مژده می‌دهد: «الیَوم اَکمَلتُ لَکُم دینُکُم» و دستان مهربان پیامبر( صلی الله علیه و آله و سلم)، دستان با صلابت علی( ع) را بر فراز آسمان بلند می‌کند و نوری عظیم این کره خاکی را فرا می‌گیرد. مژده باد بر اهل زمین مژده باد بر اهل آسمان‌ها.
علی علیه السلام این یکه تاز مردانگی و عدالت، علی- علیه السلام- این مظهر شجاعت و صلابت بر تخت امیری مؤمنان خواهد نشست. او زمین را از عدل پر خواهد کرد و عشق الهی را در دل‌های مؤمنان جای خواهد داد.او بعد از پیامبر رحمت و رافت یگانه حاکم بزرگ بر قلب مسلمین خواهد بود. و پیامبر( صلی الله علیه و آله و سلم) این گونه فرمود:
هر کس من مولای او بوده ام علی مولای اوست
و این گونه بود که خاکیان با نور پیمان بستند و دستان خود را به سوی او بلند کردند. در روزی که خداوند آن را بزرگ داشته و ملائک در آسمان‌ها به جشن و سرور پرداختند، علی امام اول شیعیان، امیر مؤمنان ، جانشین پیامبر( صلی الله علیه و آله و سلم) شد، در سرزمینی که غدیر نام داشت.

مجموعه کارکنان دفتر تهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد  اسلامی رودهن و فیروزکوه  عید اکمال دین، سالروز اتمام نعمت و هنگامه اعلان وصایت و ولایت امیر المؤمنین -علیه السلام -را به محضر قطب عالم امکان حضرت حجت بن الحسن عسکری (عج) و نائب بر حقش حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای، تمامی شیعیان در اقصی نقاط عالم و به شما جامعۀ دانشگاهی تبریک و تهنیت عرض می نماید.

و از خدای تعالی مسئلت می نماییم  تا با لطف و عناینش ، رود هایی از  اقیانوس فضائل مولا علی علیه السلام را در سراسر عالم جاری ساخته و گردی از گامهای فتوت مرتضی را بر سر جهانیان بپاشد تا ریشه ناجوانمردی در جهان بخشکد .

در پایان به آستان مولا و مقتدایمان، اسد الله الغالب حضرت علی بن ابیطالب (ع) عرضه می داریم:

از روز ازل جمله خریدار غدیریم
ما نوکر دلداده به دربار غدیریم