پیام تبریک رئیس دانشگاه رودهن به مناسبت خجسته میلاد دهمین اختر تابناک آسمان ولایت و امامت حضرت امام علی النقی (ع)

۱۴ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۵:۵۹ کد : ۵۴۶۲ اخبار
.

پانزدهم ذی الحجه سالروز طلوع ستاره‏ تابناک ولایت و مفسر بزرگ آیه ‏های قرآن است. امام بزرگواری که در دوران 33ساله امامت خویش برای نشراحکام اسلام و شناساندن مکتب و مذهب جعفری گامهای بلندی برداشت و مسئولیت خطیر و پرخطر تعلیم و تعلم و نگاهبانی فرهنگ اسلامی را در مدینه عهده دار بود.

ایشان در سراسر عمر پر بار خویش لحظه ای از تلاش برای آگاه کردن مردم و آشنا کردن آنها به حقایق مذهبی دست برنداشتند و تربیت شاگردان و اصحابی شایسته صیانت از جایگاه دین مبین اسلام یکی از مهم ترین آثار پر برکت دوران امامت حضرت امام هادى علیه‏السلام است.

دکترحسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن : میلاد فرخنده امام هادی النقی (ع)، طیب، نجیب، عالم، امین، فقیه و متقی عالم شعیه را به حضرت ولیعصر (عج)، شیعیان جهان، منتظران موعود، مردم شریف ایران و به ویژه اساتید کارکنان ودانشجویان واحدرودهن تبریک گفت