تقدیر و تشکر رئیس سبک سوپر ساباکی کشور از رئیس واحد رودهن

۱۳ بهمن ۱۳۹۲ | ۱۴:۳۰ کد : ۵۴۶ اخبار
کانچو اکبر روح پرور سرمربی تیم ملی سمی کنتاکت فدراسیون ورزش های رزمی جمهوری...

رئیس سبک سوپرساباکی کشور و بنیانگذار و رئیس سازمان جهانی WSSKO از دکتر علیرضا ایرانبخش رئیس واحد رودهن تقدیر و تشکر کرد.
به گزارش خبرنگار آنا، کانچو اکبر روح پرور سرمربی تیم ملی سمی کنتاکت فدراسیون ورزش های رزمی جمهوری اسلامی ایران با اهداء لوح سپاس از رئیس واحد رودهن تقدیر نمود.
 وی در قسمتی از این لوح سپاس آورده است: دکتر علیرضا ایرانبخش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن ضمن تشکر و قدردانی از زحمات ارزشمند حضرتعالی در جهت نهادینه نمودن ورزش رزمی (کاراته) در بین جوانان غرورآفرین و سلحشور میهن اسلامی، در خصوص بسط و گسترش ورزش کاراته کشور در عرصه پیشرفت ورزشکاران و قهرمانان و افتخار آفرینان در میادین بین المللی و جهانی، که در اعزام تیم منتخب بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در مسابقات جهانی 2013 رومانی که با همکاری حضرتعالی و همکاران دانشگاه آزاد اسلامی صورت پذیرفت، بدینوسیله به پاس قدرشناسی این لوح سپاس به جنابعالی عطا می گردد. با آرزوی توفیق در سایه حضرت ولی عصر (عج) و ظل توجهات خداوند منان بیش از پیش در مسیر اهداف رشد ورزش موفق و موید باشید.

رودهن :خبرگزاری آنا-ایرج صادقعلی

1392/11/13    11:00:18