پیام تبریک رئیس واحد رودهن به مناسبت فرا رسیدن عید سعید قربان

۰۹ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۵:۱۹ کد : ۵۴۵۷ اخبار
دکترحسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن طی پیامی فرارسیدن عید سعید قربان را تبریک گفت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن متن پیام تبریک دکترشهرکی پور بدین شرح است

دهم ذی الحجه جلوه گاه رهایی از نفس و عید همه پاکی‌ها و روز کمال و رها شدن از بند تعلقات و جشن رهیدگی از بندگی نفس و تجلی گاه بندگی است.

عید قربان، پاک ترین عیدها و عید سرسپردگی و بندگی خداوند متعال است و دارای منزلتی والا نزد عموم مسلمانان و یادآور آزمایش سخت و سنگین الهی از حضرت ابراهیم خلیل الله (ع) و دستور ذبح حضرت اسماعیل(ع) بوده است که برآمدن انسانی نو از خاکسترهای خویشتن خویش را نوید می دهد.

عید قربان روز بزرگداشت رهایی انسان  از اسارت نفس و شکوفایی ایمان و اعمال صالح است و به عبارت دیگر عید قربان، نماد  پاکی و پاکیزگی، آزادی و آزادگی و فرصتی ارزنده و ارزشمند برای ایجاد تغییر و تحولی ابراهیمی در فطرت انسان ها و منشاء فیوضات و عنایات الهی، بر بندگان صالح، مطیع و  مومن است.

وی ضمن گرامیداشت یاد وخاطره شهدای مظلوم حادثه منا ، فرا رسیدن باشکوه ترین جلوه بندگی و ایثار راتبریک و تهنیت عرض نموده و از پیشگاه خالق هستی سعادت، سلامتی و رستگاری را برای همگان و اقتدار و سربلندی روزافزون را برای ملت شریف ایران و جهان اسلام علی الخصوص اساتید، کارکنان  ودانشجویان واحدرودهن  مسالت نمود.