برگزاری مراسم سالروز شهادت امام محمدباقر (ع ) در واحد رودهن

۰۷ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۴:۴۴ کد : ۵۴۵۵ اخبار
برگزاری مراسم سالروز شهادت امام محمدباقر (ع ) درمسجد پیامبراعظم (ص) دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن با حضورحجت الاسلام سید محمد حسینی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه ، جمعی ازکارکنان واساتید برگزارشد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن حجت الاسلام سید محمد حسینی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه با ذکر حدیثی از امام محمد باقر علیه السلام به تبیین آثار زیان بار تکبر پرداخت و گفت: امام محمد باقر علیه السلام تکبر را به منزله مرکبی می داند که سوار خود را به سوی آتش می برد.

وی بیان داشتند چیزهایی که ما به وسیله آنها تکبر می ورزیم همگی نعمت های خدا هستند که ما مستقلاً بدون عنایت خداوند توان به دست آوردن و حفظ آنها را نداریم، پس شایسته نیست به وسیله نعمتهای خدا برخلق وی برتری جسته و تکبر بورزیم.

ایشان درس آموزی از داستان شیطان را که به  سبب تکبر از درگاه خدا وند رانده شده است، بهترین عبرت دانستند و تأکید کردند که به سبب تکبر افراد دچار انحراف شده و از درگاه خداوند رانده می شوند.

در پایان، با مداحی ذاکر اهل بیت(ع) محمدجواد خزائی مراسم خاتمه یافت.