صعود تیم کوهنوردی دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن به قله دماوند

۰۵ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۱:۱۷ کد : ۵۴۴۸ اخبار
عضو هیئت علمی و مدیر گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با همنوردان علی براری، محمدرضا همتی، و مجید همتی موفق به صعود از مسیر شمالی که پر شیب ترین و سخت ترین مسیر از میان مسیرهای چهارگانه اصلی دماوند است، شدند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، صالح نیا با بیان اینکه کوه دماوند بلندترین کوه ایران و  خاورمیانه و بلندترین قلهٔ آتشفشانی آسیا است.

کوه دماوند در سی‌ام تیرماه سال ۱۳۸۷ به عنوان نخستین اثر طبیعی ایران در فهرست آثار ملی ایران ثبت شد. همچنین کوه دماوند از سال ۱۳۸۱ به عنوان اثر طبیعی ملی در شمار مناطق چهارگانه ارزشمند از نظر حفاظت محیط زیست قرار گرفته‌ است.

وی درپایان از همنورد و همکارخوب آقای کاظم امجدی به خاطر حمایتش در این برنامه صعود تقدیر و تشکرکرد

( ۱ )