خبرهای خوب برای کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی رودهن

۰۱ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۴:۰۳ کد : ۵۴۴۱ اخبار
اصلاح ساختار اداری، آموزشی و پژوهشی واحد و دستیابی به استانداردهای مشخص از اولویت های مهم می باشد/ چارت سازمانی این واحد دانشگاهی به تدریج به روال گذشته باز می‌گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، دکتر حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن گفت: اصلاح ساختار اداری، آموزشی و پژوهشی واحد و دستیابی به استانداردهای مشخص از اولویت های مهم می باشد.

وی گفت: برای ارتقای مجدد جایگاه دانشگاه به سطح جامع، شرایط و ویژگی های متعددی لازم است که این دانشگاه به آن شرایط دست یافته است. پیش از این سطح دانشگاه آزاد اسلامی رودهن واحد «جامع» بود که بر اثر برخی شرایط بوجود آمده، پست های سازمانی آن به واحد جامع سطح یک تقلیل یافته بود.

وی تلاش های مضاعف در خصوص ایجاد فضای مناسب آموزشی، امکانات دانشگاهی، دانشجو و سایر تجهیزات فنی و آزمایشگاهی را از جمله شرایط ارتقاء به این سطح عنوان کرد.

وی در ادامه اذعان داشت: در زمان حاضرصدوچهارهزارونهصدوسی مترمربع ساختمان و فضای آموزشی در این دانشگاه احداث شده است که با بهره وری آنها، فضای آموزشی به سطح استاندارد آموزشی بین المللی خواهد رسید.

شهرکی پور با اشاره به این که توجه به کیفیت آموزشی و ارتقای جایگاه علمی و پژوهشی جزو اولویت های اصلی دانشگاه آزاد اسلامی رودهن است، افزود: در چند سال گذشته اقدامات لازم برای راه اندازی رشته هایی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا انجام و تقاضای پذیرش دانشجو در رشته های مورد درخواست به مراجع ذیربط ارسال گردیده بود که با تصویب شورای گسترش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری این مهم در حال انجام می باشد.

وی با اشاره به لزوم بالا بردن سطح فعالیت ها و برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی رودهن در تمامی حوزه ها افزود: در سال جدید مسائل مربوط به اقتصاد دانش بنیان، تلاش برای ایجاد درآمدهای پایدار و سرمایه گذاری، ایجاد مراکز رشد باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

دکتر شهرکی پور با اعلام رضایت از روند فعالیت های این واحد دانشگاهی گفت: انتظار می رود که روند فعلی فعالیت ها و برنامه های این واحد دانشگاهی در سال جهش تولید با جدیت بیشتری دنبال و پیگیری شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رودهن با تاکید بر توجه به رشته های بین رشته ای و پر داوطلب عنوان کرد: تعیین محور علمی دانشگاه به عنوان ( قطب سلامت سالمندی و سلامت روان ) ونخستین و بزرگ ترین قطب سلامت در شرق استان تهران و نیز گرایش رشته ها به سمت علوم پزشکی و سلامت و افتتاح دانشکده (پردیس) بین الملل علوم پزشکی از زیرساخت های در حال انجام می باشد.

وی در پایان با اشاره به تلاش های صورت گرفته و مساعدت های ویژه ریاست  دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران دکتر سید محمود رضا آقامیری تاکید کرد: بر اساس نظام جامع اثربخشی، مقدمات اولیه تغییر چارت سازمانی بر اساس کارآیی و عملکرد افراد از مرداد ماه به تدریج آغاز خواهد شد و این به عنوان یکی از عوامل انگیزشی کارکنان در ارتقاء در نظر گرفته خواهد شد.

( ۷ )