پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحدرودهن به مدیرمسئول پایگاه خبری تیتر دماوند

۲۲ تیر ۱۳۹۹ | ۱۲:۰۸ کد : ۵۴۲۱ اخبار
دکترحسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن تاسیس و راه اندازی رسانه تیتر دماوند را به مدیر مسئول این پایگاه خبری، مهندس سید ابوالقاسم هاشمی تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن،دکتر حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن گفت: امروز مطبوعات و رسانه ها در راه پیشرفت فرهنگ و تمدن بشری نقش بزرگی را به عهده دارند و مطمئن ترین و بهترین وسایل ارتباط جمعی جهت دسترسی به اطلاعات می باشند. بدون شک انجام این رسالت بزرگ در جهت رشد و پویایی جامعه و در شئون مختلف آن ،اهتمامی عظیم را از سوی شما می طلبد که امید است  با صداقت به اصول والای اخلاقی و حرفه ای رسانه ای را سرلوحه خویش قرار داده و در انجام این امر خطیر رسانه ای موفق و پیروز باشید.

( ۲ )