دستور العمل ثبت نام دوره تابستان سال تحصیلی ۹۹- ۹۸

۲۴ تیر ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۱ کد : ۵۴۱۲ اطلاعیه ها

دستور العمل ثبت نام دوره تابستان سال تحصیلی 99- 98

الف : کلیات

1 ـ دانشجویان می بایست ابتدا بدهی قبلی را با مراجعه به سایت از طریق اینترنت واریز نمایند.

2 ـ دانشجویان دوره های کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته می بایست نصف شهریه  ثابت + 3/000/000 ریال را به صورت علی الحساب، از طریق سایت واریز و سپس نسبت به انتخاب واحد اقدام نمایند .

3 ـ شهریه دوره تابستان در ازای اخذ 6 واحد درسی و کمتر ( برای دوره کاردانی و کارشناسی) ، نصف شهریه ثابت به همراه شهریه واحد انتخابی و در صورت اخذ بیش از 6 واحد تا حداکثر 8 واحد   دو سوم   شهریه ثابت به همراه شهریه واحد های انتخابی لحاظ می شود.

4-برای دانشجویان دوره کاردانی و کارشناسی که شرایط عادی دارند تا سقف 8 واحد درسی و دانشجویان که فارغ التحصیل می باشند، اخذ حداکثر 10 واحد درسی در دوره تابستان بلامانع است.ضمنا دروس روخوانی  قرآن کریم  و وصایای امام خمینی(ره) در ترم تابستان جزء  واحد درسی محسوب می شود.

5 ـ انتخاب واحد دوره تابستان سال تحصیلی 99- 98، از طریق اینترنت با توجه به برنامه زمان بندی شده از روز یکشنبه، مورخ 99/04/22 شروع و در روز پنجشنبه، مورخ 99/05/02 خاتمه می پذیرد.

6 ـ کلاسهای دوره تابستان از روز شنبه، مورخ 99/05/04 شروع خواهد شد و در روز پنج شنبه ، مورخ 99/05/30 خاتمه می یابد.

7ـ امتحانات پایان دوره تابستان از روز شنبه مورخ99/06/01شروع و تا روز پنج شنبه، مورخ 99/06/06ادامه خواهد داشت .

ب : مراحل ثبت نام :

1 ـ دانشجویان می توانند با استفاده از شماره دانشجویی خود به عنوان کلمه کاربری و از شماره شناسنامه به عنوان رمز عبور استفاده نمایند .

2 ـ دانشجویان در انتخاب واحد اینترنتی باید پس از رویت برنامه درسی رشته مربوطه ، مشخصه مورد نظر خود را انتخاب نمایند .

توجه : دانشجویان باید پس از انتخاب واحد به صورت اینترنتی و رویت میزان بدهی خود ، ظرف مدت یک هفته نسبت به پرداخت بدهی و تایید آن توسط امور مالی و دریافت پرینت نهایی اقدام نمایند.

اطلاعیه ثبت نام دوره تابستان 99-98

قابل توجه دانشجویان :

روز، تاریخ و ساعت

مقاطع و گرایش

ورودی

از ساعت 8 صبح یکشنبه، مورخ 99/04/22
 الی ساعت24 شب پنجشنبه، مورخ

99/05/02

کلیه مقاطع -
کلیه گرایش ها

(کاردانی وکارشناسی)

کلیه ورودی ها

قابل توجه دانشجویان :1-  ورودی های بهمن 93 و ما قبل آن در مقطع کارشناسی پیوسته  2- ورودیهای مهر 96 و ما قبل آن درمقطع کاردانی(برادران)  3- ورودی های بهمن 95 و ما قبل آن در مقطع  کارشناسی ناپیوسته مجاز به ثبت نام نمی باشند. این دسته از دانشجویان باید قبل از شروع ثبت نام جهت اخذ مجوز لازم به اداره آموزش دانشکده مراجعه نمایند.

( ۱۳ )