تشکیل کارگروه ویژه ارزیابی و ارتقاء مدارس سما واحد رودهن

۱۲ تیر ۱۳۹۹ | ۱۴:۵۶ کد : ۵۴۰۱ اخبار
با حضور حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، ابراهیم ذوالقرنین معاون توسعه مدیریت و منابع، بابک محمدی معاون آموزش های عمومی و مهارتی (سما)، و اعضای گروه مشاوران در امور مدارس سما رودهن، جلسه ای در راستای بهبود عملکرد وارتقا ء کیفیت آموزش و آمادگی برای برگزاری هر چه بهتر کلاس های مدارس سما در دفتر ریاست واحد رودهن برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، حسن شهرکی پور رئیس واحد رودهن اظهار داشت: هدف از تشکیل این کارگروه ارزیابی وضعیت فعلی مدارس سما رودهن به لحاظ نیروی انسانی، فضای فیزیکی و امکانات و نیز بررسی نقاط ضعف و قوت آن جهت ارتقاء کیفی و کمی  مدارس می باشد.

در پایان این جلسه مقرر گردید که کارگروه بطور مرتب تشکیل جلسه داده و پس از بازدید میدانی و بررسی های لازم پیشنهادات خود را به ریاست واحد ارائه نمایند.