16 آذر نمادی بزرگ از بصیرت دانشجویان

۲۰ آذر ۱۳۹۱ | ۱۸:۰۰ کد : ۵۴۰ اخبار

حجة الاسلام والمسلمین محمد ابراهیم سراج مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن ، طی سخنرانی که به مناسبت فرارسیدن روز 16 آذر ( روز دانشجو ) ایراد نمودند، از 16 آذر  به عنوان نمادی بزرگ از بصیرت و آگاهی دینی و سیاسی دانشجویان کشور یاد کردند.
به گزارش خبرنگار آفرینش ،حجة الاسلام سراج با اشاره به قیام عاشورا و الگوپذیری ملت بزرگ ایران از آن نهضت شکوهمند، اظهار داشت: دشمنان ملت ایران پی برده اند که این ملت بزرگ دو بال قوی  و دو بازوی قدرتمند دارد که با تکیه بر آنها با قدرت به تعقیب اهداف بلند خود می پردازد و آن دو، بال عاشورا و بال انتظار است. همچنان  که مایکل برانت از سیاسیون مطرح امریکا با اشاره به این دو مسئله مهم اظهار کرد که باید این اهرم های قوی شیعه را از آنان بگیریم در غیر این صورت نمی توانیم به اهداف خود برسیم.
حجة الاسلام سراج، ریشه اصلی حرکتهای انقلابی در کشور از جمله 16 آذر را نتیجه الگو پذیری از همان بازوهای قدرتمند دانست و سپس به شرح واقعه 16 آذر پرداخت و گفت:
پس از کودتای امریکایی 28 مرداد 1332 و به شکست کشاندن نهضت ملی نفت و سقوط مصدق، دولت امریکا، رژیم مستبد پهلوی را به قدرت برگرداند و در پی آن "نیکسون" معاون رئیس جمهور وقت امریکا برای تثبیت اوضاع به نفع آمریکا وارد ایران شد و دانشجویان دانشکده های مختلف دانشگاه تهران با شنیدن خبر ورود نیکسون روز 15 آذر دست به اعتراض و راهپیمایی زدند و رژیم دست نشانده پهلوی به سرکوب آنان پرداخت اما دانشجویان به حرکت اعتراضی خود در روز 16 آذر ادامه دادند و گارد رژیم مزدور پهلوی با گشودن آتش به سوی دانشجویان تعدادی از آنان را داخل دانشگاه به شهادت رسانده، عده ای را مجروح و گروهی را نیز بازداشت کردند. و عجیب تر آن که فردای آن روز نیکسون پا روی خون شهداء گذاشته با وقاحت تمام به دانشگاه تهران می آید و طی مراسمی دکترای افتخاری دریافت می کند.
حجة الاسلام سراج در پایان افزود: امروز دشمنان انقلاب اسلامی در تلاش هستند تا از مناسبت های انقلابی این ملت از جمله 16 آذر  به نفع مطامع نامشروع خود بهره جویند، بنابراین لازم است تا همه مردم، خاصه اقشار فرهیخته و دانشگاهی نسبت به این امور هشیاری کامل داشته باشند و دشمن را ناکام نمایند.

رودهن :خبرنگار آفرینش –ایرج صادقعلی

1391/9/20 14:30:49