انتشار دایره المعارف تحت عنوان آثار و تالیفات اعضای هیات علمی رودهن

۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ | ۱۴:۳۵ کد : ۵۴ اخبار
در سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی، با توجه به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی ...

انتشار دایره المعارفی تحت عنوان آثار و تالیفات اعضای هیات علمی دانشگاه و شناساندن و معرفی توانمندی های استادان دانشگاه آزاد اسلامیبه گزارش خبرنگار فرهیختگان؛ در سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی، با توجه به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه تولید علم و در ارتباط با تحقق فرامین و منویات مقام معظم رهبری پیشقدم بوده است در همین راستا واحد گناباد با همکاری و موافقت معاونت فرهنگی دانشگاه، نسبت به انتشار دایره المعارفی تحت عنوان آثار و تالیفات اعضای هیات علمی دانشگاه و شناساندن و معرفی توانمندی های استادان دانشگاه آزاد اسلامی اقدام نموده است. به منظور مشارکت و ثبت نام در این طرح حداکثر تا تاریخ 15/2/1393 به آدرس سایت دانشگاه آزاد اسلامی گناباد به نشانی www.iau-gonabad.ac.ir مراجعه و نسبت به درج و ثبت آثار و تالیفات خود بر اساس موارد و فرمت خواسته شده اقدام نمایند.شایان ذکر است رونمایی از این اثر ارزشمند همزمان با سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی و در آستانه سی و دومین سال فعالیت دانشگاه خواهد بود.

خبرنگار فرهیختگان، ایرج صادقعلی

1393/2/1 10:05:25