گرامیداشت دهه کرامت در واحد رودهن

۰۴ تیر ۱۳۹۹ | ۱۳:۴۲ کد : ۵۳۹۲ اخبار
به مناسبت سالروز ولادت حضرت معصومه (س) و دهه کرامت مراسم گرامیداشتی با حضور حجت الاسلام محمد حسین احمدزاده معاون فرهنگی و دانشجویی و جمعی از کارکنان و اساتید در مسجد پیامبر اعظم(ص) دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، حجت الاسلام سید محمد حسینی معاون نهاد رهبری در دانشگاه رودهن ضمن تبریک ولادت حضرت معصومه (س) گفت: ما ایرانی ها میزبان جمع زیادی از سلاله پاک پیامبر هستم و در میان این بزرگواران دونفر درخشش خاص و ویژه ای دارند  یکی حضرت امام رضا (ع) و دیگری حضرت فاطمه معصومه (س)

وی افزود : حضرت فاطمه معصومه جلوهای از شخصیت زهرای مرضیه است در کرامت و عظمت آن بانوی بزرگوار همین بس که امام رضا(ع) در زیارتنامه خواهر کریمه اش خطاب به آن حضرت می فرماید  به راستی که برای تو نزد خدا بهره بزرگی از مقامات الهی است.

در جای دیگر امام رضا (ع) فرموده است کسی که حضرت معصومه را در قم زیارت کند مانند کسی است که مرا زیارت کرده است.

درپایان مراسم مولودی خوانی برگزار شد.

( ۲ )