گرامیداشت یاد و خاطره شهید چمران در واحد رودهن

۰۱ تیر ۱۳۹۹ | ۱۵:۱۲ کد : ۵۳۸۱ اخبار
یا حضور حجت الاسلام محمد حسین احمدزاده معاون فرهنگی دانشجویی، استادان و کارکنان مراسم سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران در مسجد پیامبر اعظم (ص) دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، حجت الاسلام سید محمد حسینی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد رودهن، گفت: 31 خرداد که مصادف است با شهادت دانشمند فرزانه و مجاهد نستوه و عارف عاشق شهید دکتر مصطفی چمران و روز بسیج استادان نامگذاری شده است، بیانگر این مطلب هست که؛ رشد و تعالی علمی، معنوی اسانید بسیجی در گرو الگو گیری از سیره علمی و اخلاقی و سیاسی شهید چمران است. شهید چمرانی که در قله ایمان و دلدادگی به معبود و ولایتمداری قرار داشت.

وی افزود: قلم عاجز است از توصیف ویژگی های این مرد الهی و بزرگ، اما از آنجا که امام کاظم (ع) می فرماید: المَرءُ مَخبوءً تحت لسانه( شخصیت هر انسانی در زیر زبانش نهفته است) از جملات شهید چمران می توان به ویژگی ها  و خصائص و فضیلتهای وی پی برد.

جملاتی از قبیل؛«به خاطر عشق است که فداکاری می‌کنم. به خاطر عشق است که به دنیا با بی‌اعتنائی می‌نگرم و ابعاد دیگری را می‌یابم. به خاطر عشق است که دنیا را زیبا می‌بینم و زیبائی را می‌پرستم. به خاطر عشق است که خدا را حس می‌کنم، او را می‌پرستم و حیات و هستی خود را تقدیمش می‌کنم.

معاون نهاد رهبری در دانشگاه رودهن تصریح کرد: شهید چمران دارای فضیلتها و خصوصیات ویژه اخلاقی بود که رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (حفظه الله) ایشان را به عنوان «یک دانشمند تمام‌عیار" توصیف کرده است.

حسینی خاطرنشان کرد: شهید چمران چه در بعد نظامی و جهاد در راه خدا و چه در حوزه علمی جزو نخبگان فکری و علمی بود و  الگوی ارزشمندی برای آحاد مختلف جامعه بویژه جامعه دانشگاهی و اساتید دانشگاه به شمار می رود

وی در پایان نامگذاری 31 خرداد سالروز شهادت شهید چمران به عنوان روز بسیج اساتید را بجا و ارزشمند دانست و افزود: شهید چمران استادی توانا در تراز انقلاب اسلامی بود و اساتید دانشگاه باید جایگاه علمی و فکری خود را با الگوی گیری از این شهید والامقام ارتقاء دهند.

( ۱ )