دکتر ایرانبخش در دیدار با کارکنان سماواحدرودهن:تقوای همکاران و تکریم ارباب رجوع در راس همه امور

۱۷ تیر ۱۳۹۲ | ۱۳:۴۲ کد : ۵۳۵ اخبار

رودهن – خبرنگار فرهیختگان- ایرج صادقعلی
نشست صمیمی کارکنان دانشکده و مدارس سما با حضور دکتر علیرضا ایرانبخش رئیس واحد رودهن، مهندس ذوالقرنین معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما، صادقعلی مدیر روابط عمومی واحد رودهن در سالن اجتماعات ساختمان اداری دانشگاه برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار فرهیختگان: در این جلسه ابتدا مهندس ابراهیم ذوالقرنین معاون سما ضمن تشکر از رئیس واحد گزارشی از عملکرد و فعالیت های دانشکده سما و مدارس از بدو تاسیس تاکنون را به صورت اسلاید به نمایش گذاشت.
در ادامه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رودهن گفت: دانشکده سما و مدارس وابسته به سما زیرمجموعه دانشگاه آزاد اسلامی می باشد و از برند دانشگاه آزاد اسلامی استفاده می کنند و از نظر امکانات باید درجه یک باشد.
رئیس واحد رودهن گفت: زنجیره ارزش از مهد کودک آغاز می شود و امیدواریم به دکترای تخصصی ختم شود و باید طوری باشد که خروجی های دانشکده سما تمایل فراوان به ادامه تحصیل داشته باشند.
دکتر ایرانبخش گفت: باید توان علمی ناب و قدرت مهارتی داشته باشیم. دانش آموزان سما باید از نظر سواد و قدرت علمی مهارتی سرآمد باشند، باید از بهترین استاد و همکار استفاده کنیم و نظم و قانون گرایی را سرلوحه همه امور قرار دهیم. حاشیه ها را از بین ببریم و رو به جو حرکت کنیم. کیفیت و خدمات را بالا ببریم و برای آینده برنامه و چشم انداز داشته باشیم.
وی گفت: تقوای همکاران و تکریم ارباب رجوع در راس همه امور باشد و احساس تبعیض به هیچ وجه در فضای دانشکده نباشد.
دکتر ایرانبخش گفت: از ترم جدید تمام رشته های کاردانی دانشگاه آزاد اسلامی رودهن در دانشکده سما تشکیل می شود و همچنین درخواست مجوز جهت راه اندازی زبان سرا در دانشکده انجام شد.
دکتر علیرضا ایرانبخش رئیس واحد رودهن گفت: تقوای همکاران و تکریم ارباب رجوع در راس همه امور است و احساس تبعیض به هیچ وجه در فضای کار نباشد.

1392/4/17 09:12:34