اولین کنفرانس بین المللی حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی

۲۱ بهمن ۱۳۹۲ | ۱۷:۵۰ کد : ۵۳۱ اخبار
اولین کنفرانس بین المللی حماسه سیاسی (با رویکرد تحولات خاور میانه) و...

اولین کنفرانس بین المللی حماسه سیاسی (با رویکرد تحولات خاور میانه) و حماسه اقتصادی (با رویکرد مدیریت و حسابداری) به همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن و سازمان بسیج دانشجویی کشور برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرنگارآفرینش، دکتر علیرضا ایرانبخش رئیس واحد رودهن و رئیس کنفرانس بین المللی حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی گفت: با تاییدات خداوند متعال در سالی که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) آن را به نام حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی نام گذاری کرده اند، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با همکاری سایر دانشگاه ها و موسسات علمی و پژوهشی اقدام به برگزاری اولین کنفرانس بین المللی حماسه سیاسی (با رویکردی بر تحولات خاور میانه) و حماسه اقتصادی (با رویکردی بر مدیریت و حسابداری) می نماید.
وی گفت: اهداف اصلی کنفرانس را همانطور که از موضوع کنفرانس مشخص است می توان به 4 هدف اصلی: شناسایی، بررسی، تبیین و تحلیل حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی، مدیریت و حسابداری تقسیم نمود. از اهداف دیگر کنفرانس رشد و نمو تحلیل سیاسی پژوهشگران در شرایط کنونی کشور و تحولات خاور میانه و با توجه به تحریم ها و شرایط اقتصادی ارائه ی راهکارهای مفید و کاربردی جهت هرچه بهتر شدن اوضاع اقتصادی کشورمان و بهره گیری از تجارب جدید مدیران کشور در جهت بهتر شدن اوضاع مدیریت کشور می باشد.
دکتر ایرانبخش گفت: پس از اعلام برگزاری این کنفرانس، دبیرخانه آن در سازمان بسیج دانشجویی مستقر و اقدامات لازم در خصوص برنامه ریزی، اطلاع رسانی، ارسال فراخوان مقاله، ایجاد سایت و آدرس پست الکترونیکی همایش، تهیه تیزر فراخوان و پخش از رسانه ها در دستور کار دبیرخانه همایش قرار گرفت. بر این اساس از تاریخ اعلام فراخوان مقاله تا پایان مهلت تمدید شده، تعداد مقالات دریافتی 4186 مقاله (از طریق سامانه و ایمیل) می باشد که با بررسی های علمی و تخصصی کمیته علمی و داوران، تعداد 2300 عنوان از این مقالات پذیرش شدند.
وی در پایان مکان و زمان کنفرانس را اینگونه بیان کرد:
زمان: بیست و چهارم و بیست و پنجم بهمن ماه 1392
مکان: تهران- چهارراه شهید مفتح- سازمان بسیج دانشجویی کشور- لانه جاسوسی