بازدید رئیس و اعضاء کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از دو غرفه دستاوردهای علمی و پژوهشی دانشگاه رودهن

۲۸ آذر ۱۳۹۱ | ۱۳:۲۸ کد : ۵۳۰ اخبار
در پی حضور نمایندگان ملّت از نمایشگاه دستاوردهای علمی، پژوهشی و فناوری ...

در پی حضور نمایندگان ملّت از نمایشگاه دستاوردهای علمی، پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم واحد تهران مرکزی در تاریخ 29 آذرماه، از دو غرفه فعال و مستقل معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن نیز بازدید بعمل آمد.
در این بازدید که با حضور رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، جناب آقای دکتر محمد مهدی زاهدی، اسفندیار اختیاری مسئول کمیته پژوهش و عضو کمیسیون تحقیقات مجلس، حجت الاسلام سلیمی نماینده مردم محلات و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، حجت الاسلام ملک محمدی معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر فردوس حاجیان رئیس واحد تهران مرکزی از غرفه دستاوردهای پژوهشی اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی و غرفه هواپیمای بدون سرنشین، صورت پذیرفت.
در ابتدا نمایندگان مجلس شورای اسلامی از غرفه هواپیماهای بدون سرنشین تیم درنا و انجام پرواز آزمایشی و ارائه توضیحات در این خصوص توسط اعضاء تیم مذکور، جناب آقای اختیاری با انجام پرواز آزمایشی مجازی از دستاوردهای کسب شده توسط تیم درنا تقدیر و تشکر نموده اند. همچنین با حضور در غرفه دستاوردهای علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی رودهن از کسب مقام اول بتن در مسابقات سراسری دانشگاهی در واحد زنجان توسط اعضاء تیم تحقیقاتی بتن، کسب مقام اول پل سازه ماکارونی در دانشگاه علم و صنعت و همچنین مقام اول پل فولادی توسط اعضاء تیم های مذکور تقدیر گردید.