پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن به مناسبت سال جدید

۲۴ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۰:۵۰ کد : ۵۲۵۷ اخبار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن ، دکتر حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن در پیامی فرا رسیدن سال نو را تبریک گفتند

ضمن تبریک فراوان به مناسبت آغاز بهاری دیگر، از خداوند متعال برای همه شما عزیزان آرزوی سلامتی، موفقیت و سربلندی در سال جدید را دارم. سالی که با شعار جهش تولید نامگذاری شده است و بیش از هر زمان دیگری نقش دانشگاهها در تولید دانش بنیان در آن پررنگ و اثرگذار خواهد بود. سال 1398 علیرغم برخی اتفاقات ناخوشایند در کشور عزیزمان، با موفقیت های متعددی برای مجموعه دانشگاه آزاداسلامی به پایان رسید که بر خود لازم می دانم قدردان تلاش همه جانبه اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان عزیز باشم.

دکتر حسن شهرکی پور ، با اشاره به بخشنامه ۱۳ فروردین ۹۹ سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر میزان مورد نیاز و نحوه حضور کارکنان برای پشتیبانی فعالیت‌های آموزش مجازی از روز ۲۳ فروردین‌ماه سال جاری در دانشگاه اظهار کرد: با توجه به دستورالعمل های بهداشتی ستاد ملی کرونا و رعلایت فاصله گذاری اجتماعی، دیدار نورورزی و عیدانه با کارکنان ، اساتید و دانشجویان در دوران پس از ریشه کنی ویروس منحوس کرونا انجام می شود .

امیدوارم در سال 99، با مشارکت جدی و مسؤولانه کلیه کارکنان، اعضای هیئت علمی و دانشجویان این مجموعه، کماکان شاهد رشد روزافزون و پرشتاب به سوی اهداف متعالی و امیدبخش در چشم انداز توسعه دانشگاه باشیم. در پایان، برای همه عزیزان و خانواده های محترم آنان، آرزوی سلامتی، موفقیت و رشد روز افزون دارم