ضد عفونی اماکن دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن

۱۵ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۵:۵۹ کد : ۵۲۵۲ اخبار

به همت گروه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، کلیه معابر و ساختمان های آموزشی این مجتمع دانشگاهی اعم از :ساختمان اداری، دانشکده ها، آزمایشگاهها، سالن های ورزشی، خوابگاه ها، رستوران و بوفه ها جهت مقابله و پیشگیری از گسترش هرچه بیشتر ویروس کرونا ضد عفونی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، همزمان با شیوع ویروس کرونا، بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن  با تشکیل گرو های جهادی، عملیات گند زدایی و ضد عفونی معابر شهری بخش رودهن را شروع کرده است .

در همین راستا، دکتر حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با حضور در دانشگاه و تقدیر از زحمات بسیج دانشجویی گفت:کشور هم هم اکنون درگیر مبارزه سخت با این ویروس است و امید داریم به یاری خداوند و کمک گروههای جهادی، گامهای علمی بیشتری در جهت از بین بردن این مریضی برداشته شود.

رئیس واحد رودهن افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، همگام با سایر نهادها و ارگانها بر خود لازم می داند کلیه امکانات خود را در راه مقابله با این بیماری بسیج کند.

( ۳ )