راه اندازی خط تولید محلول های ضدعفونی کننده دست و سطوح در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن

۲۵ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۹ کد : ۵۲۴۴ اخبار
.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه واحدرودهن ،پیرو دستور ریاست محترم دانشگاه آزاداسلامی مبنی برتشکیل ستاد مبارزه با بیماری کرونا درواحدهای شرق استان تهران، دانشگاه آزاداسلامی  واحدرودهن با کمک شرکت دانش بنیان رنگین نانو ساختار مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور ،خط تولید محلول های ضدعفونی کننده با طیف ضد میکروبی گسترده علیه انواع باکتری های گرم مثبت و منفی و عفونت های بیمارستانی را فراهم و به مرحله تولید برساند  که ظرفیت تولید روزانه این شرکت 2000 لیتر در روز است که در صورت تامین مواد مورد نیاز از جمله اتانول و ایزوپروپانول تا 10 هزار لیتر قابل افزایش می باشد.

این واحد دانشگاهی ازهمان  ابتدا تلاش کرد تابتواند موادضدعفونی کننده درقالب ژل و  محلول ضدعفونی کننده پایه الکل تولید نماید تابتواند دراین شرایط  مردم منطقه رایاری نماید و در رفع نیاز دانشگاه علوم پزشکی آزاداسلامی گام بردارد . دراین راستا خط تولید درمرکز رشد با تلاش وهمکاری معاونت پژوهشی و همکاران به صورت شبانه روزی راه اندازی شده است .

لذا این واحد دانشگاهی تا ریشه کن کردن این بیماری باتلاش وکوشش همه همکاران وبامدیریت جهادی، تلاش وکوشش خواهدکرد .