معارفه نماینده جدید رئیس دانشگاه آزاداسلامی درهیئت نظارت برفعالیت تشکل های دانشگاهی واحدهای شرق استان تهران

۲۱ اسفند ۱۳۹۸ | ۰۹:۴۲ کد : ۵۲۴۲ اخبار
با حضور دکتر محمد قربانی مدیرکل تشکل های اسلامی و سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی رٌوسا ،معاونین فرهنگی دانشجویی ومعاونان نهادنمایندگی مقام معظم رهبری درواحدهای شرق استان تهران، برخی نمایندگان تشکل های دانشجویی، مراسم تکریم و معارفه نماینده جدید تشکل های اسلامی و سیاسی در سالن کنفرانس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن: دکتر حسن شهرکی پور رئیس واحد رودهن ضمن خیرمقدم گفت: شکل گیری تشکل های دانشجویی با هدف ایجاد وحدت در میان این گروه و همچنین تعیین راهکار برای حل مشکلات و مسائل مختلف دانشگاهی یک اتفاق بسیار بزرگ و مهمی است که در مراکز دانشگاهی صورت گرفته است.اینکه دانشجو علاوه بر انجام رسالت اصلی و اولیه خود یعنی علم آموزی در لباس مطالبه گری جهت رفع مشکلات دانشگاه و حتی جامعه حاضر شود دانشجو را به جامعه و مشکلات آن پیوند می زند و اورا به ابداع راه حل وا می دارد که تاثیرات بسزایی در جامعه دارد.

وی افزود: تشکل‌های دانشجویی باید بر این اساس برنامه ریزی و گفتمان سازی بر این باور باشند که نسل جوان امروز می تواند با آگاهی از ظرفیت‌های کشور در عین روشنگری و آگاهی بخشی، برای پذیرفتن مسئولیت در کشور آمادگی پیدا کند و این آماده شدن برای پذیرفتن مسئولیت از وظایف تشکل‌های دانشجویی است.

در ادامه دکتر محمد قربانی مدیرکل تشکل های اسلامی و سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی، ضمن تکریم و تشکر از زحمات دکتر حمیدرضا فاطمی پور نماینده اسبق تشکل ها در ایام تصدی این پست، مهندس سید ابوالقاسم هاشمی را به عنوان مسئول جدید تشکل های اسلامی و سیاسی واحد های دانشگاه آزاد اسلامی شرق استان تهران معرفی کرد.

دکتر محمد قربانی مدیرکل تشکل های سیاسی اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی شرق استان تهران اظهار داشت: استان تهران حدود ۷۰۰ هزار دانشجو دارد که حدود ۳۰۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد مشغول به تحصیل هستند و ۲۵درصد دانشجویان در استان تهران ساکن هستند

وی ادامه داد: دانشگاه آزاد ۲۶ هزار هیئت علمی در کل کشور دارد که ۸۰۰۰ برای استان تهران می باشد و حدود ۳ تا ۴ هزار ساکن استان تهران هستند.

مدیرکل تشکل های سیاسی اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: در دانشگاه ها مجموعه های گوناگونی مانند هیئت‌های مذهبی، انجمن های علمی، بسیج دانشجویی، شوراهای صنفی، کانون ها ی فرهنگی اجتماعی مثلاً هلال احمر، کانون مهدویت، کانون قرآن و عترت در حال فعالیت اند که اینها متولیان خاص خود را دارند که هر کدام از اینها قدرت بسیار خوبی در جذب دانشجودارند.

وی با اشاره به اینکه ما در حال حاضر یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی دانشگاه آزاد داریم، خاطر نشان کرد: در زمان انتخابات اخیر به هیچ تشکلی اجازه داده نشد تا از نماینده های خاص حمایت کند.

مدیرکل تشکل های سیاسی اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ما به مجموعه ای تشکل می گوییم که رای گیری انجام دهد. اعضای از دانشجویان و با مدیریت دانشجویان انجام شود، و غیر از این باشد از نظر ما تشکل محسوب نمی شود و باید حتما پایگاه دانشجویی داشته باشد.

قربانی اضافه کرد: وقتی که ما می گوییم سه درصد از جمعیت دانشگاه باید عضو این تشکل ها باشند یعنی وقتی یک دانشگاهی ۳۰۰ هزار جمعیت دارد باید یک تشکل ۹۰۰ نفر جمعیت داشته باشد و این ۹۰۰ نفر میتواند نظرات درستی را در دانشگاه القا کنند و با هم فکری هم قانون های درستی را در دانشگاه اجرا کند.

وی تصریح کرد: اما امروزه در حوزه دانشجویی ۲۸۰ تشکل و در حوزه استادان هم ۱۸۰ تشکل داریم؛‌ دانشگاه آزاد ۷ اتحادیه فعال و اتحادیه به این صورت است که وقتی ۲۰ تشکل با هم متحد شود یک اتحادیه را به وجود می آورند و این اتحادیه ها نحوه کارشان به این صورت است که شعبه در دانشگاه های مختلف اعم از دولتی غیر انتفاعی و آزاد پیام نور دارند.

مدیرکل تشکل های سیاسی اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: ما در مقابل تمام مشکلاتی که در جامعه و در دانشگاه ها داریم، راه حل آن استفاده از همین گروه ها، تشکل هاو نهاد ها است؛ در شرق استان تهران فقط ۱۱ تشکل داریم که این تعداد بسیار کم است و رئیس واحد دانشگاه ها باید توجه بیشتری به این تشکل ها داشته باشند

قربانی گفت: ما در استان سه بحث جدی برای تشکل ها داریم، جریان شناسی سیاسی، روش تحلیل سیاسی و اندیشه سیاسی و در کنار آنها برنامه  ها فوق برنامه های مانند دیدار با امام جمعه آن منطقه، ارتباط با نهاد و بحث بودجه مالی این نهادها و تشکل ها میباشد که قرار است یک حساب ویژه‌ای مختص بودجه فرهنگی باز و این پول مستقیماً صرف کارهای فرهنگی دانشگاه شود.

درپایان سیدابوالقاسم هاشمی نماینده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در هیئت نظارت بر تشکل های سیاسی اسلامی دانشگاههای آزاداسلامی  شرق استان تهران گفت: مدیریت و تقویت روحیه دانشجویی می تواند علاوه برنشاط اجتماعی نشاط فرهنگی و سیاسی را در جامعه ایجاد کند.

وی خاطر نشان کرد: فعالیت تشکل های دانشجویی می توانند موجب پویایی و نشاط در دانشگاه ها شود و مسئولان دانشگاه ها باید به این مهم توجه کنند.

هاشمی با اشاره به این که تشکل‌های دانشجویی می‌توانند با پویایی و فعالیت، گرایش حداکثری دانشجویان را به سمت خود داشته باشند، اظهارداشت: لازم است فضای دانشگاه‌ها برای گفت و گو باز باشد و دانشجویان بتوانند ایده‌های خود را به راحتی در مناظره‌ها و تریبون آزاد بیان کنند.

فعال فرهنگی رسانه ای در ادامه بیان داشت:تعامل و همکاری تشکل ها و انجمن های فعال دانشجویی اعم از بسیج، انجمن اسلامی مستقل این خطه در جهت توسعه فضای سالم سیاسی اسلامی در بین دانشجویان از اهمیت بالایی برخوردار است

وی در پایان با اشاره به اهمیت مقوله جوانگرایی در تحقق بیانیه گام دوم گفت: در گام دوم انقلاب جوانان را باید دال مرکزی و نقطه کانونی برای دمیدن روح تازه ای به فضای سیاسی اجتماعی در جهت پیشبرد اهداف و مطالبات مردمی دانست.یکی از مهمترین نتایج جوانگرایی مقابله بدون ملاحظه با انحرافات مدیریتی می باشد

( ۳ )