اقدامات دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن برای مقابله با بیماری کرونا

۲۰ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۶ کد : ۵۲۴۱ اطلاعیه ها
.

با توجه به شیوع بیماری کرونا و بروز مشکلات عدیده برای آحاد مردم در کشور پهناور ایران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در راستای رسالت علمی و با بهره مندی و بکارگیری توان علمی مجموعه و نیروی متخصص خویش و با در نظر گرفتن کمبودها و نیازمندی های جامعه پزشکی و عمومی، اقدام به تولید نمونه آزمایشگاهی محلول های ضدعفونی دست و سطح و ماسک تنفسی نموده و به حمدالله به واسطه اخذ مجوزهای بهداشتی لازم از ارگان های ذیربط، در طی چند روز آینده نسبت به تولید انبوه و پخش اقلام فوق در سطح شهرستان دماوند و بخش رودهن اقدام خواهد نمود. تا بدین وسیله گامی هرچند کوچک را در قدردانی از مردم منطقه به عمل آورد. بی شک دست اندرکاران دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، تمامی سعی و تلاش خویش را در بکارگیری تمام امکانات مجموعه برای کنترل و مهار این بیماری مصروف داشته و از هیچ اقدامی در جهت خدمت به مردم عزیز بخش رودهن فروگذار نخواهند بود.

بدیهی است حمایت مردمی منطقه و برخوردار بودن از پشتوانه مردمی، باعث استواری این قدم  های سبز خواهد بود و انشاءالله با یاری خداوند متعال و توسل بر ائمه اطهار و همکاری و هماهنگی مردم  منطقه ،بر این بیماری و تبعات آن نیز فائق آمده و پیروز خواهیم شد.

# ما -کرونا – را - شکست - می دهیم.

( ۱ )