چهارمین جلسه ستاد مبارزه با ویروس کرونا

۱۵ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۳:۱۳ کد : ۵۲۳۷ اخبار
چهارمین جلسه ستاد مبارزه با ویروس کرونا با حضور دکتر حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، معاونان و مدیران، شرکت های دانش بنیان رنگین نانو ساختار و شرکت آتیه حکمت آبتین در محل دفتر ریاست واحد برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن :در این جلسه دکتر حسن شهرکی پور ضمن تاکید بر اهمیت و ضرورت مقابله با ویروس کرونا و استفاده از توان شرکت های ذیربط برای تولید محصولات مورد نیاز مقابله با ویروس کرونا، حمایت دانشگاه را برای تحقق این قبیل تولیدات اعلام کرد.

مدیر شرکت دانش بنیان آتیه حکمت آبتین آمادگی خود را برای تولید انبوده محلول ضدعفونی  اعلام نمود .

در ادامه مدیر شرکت دانش بنیان رنگین نانو ساختار نیز برای تولید محلول ضدعفونی کننده و تجهیزات پایه الکل اعلام آمادگی کرد.

مقرر شد محصولات تولید شده با برند مشترک شرکت ها و دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن به بازار به صورت انبوه عرضه شود.

( ۹ )