جلسه ستاد مقابله با کرونا با حضور معاونان و مدیران علمی و پژوهشی واحدهای شرق استان تهران درواحدرودهن

۱۵ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۸ کد : ۵۲۳۶ اخبار
جلسه ستاد مقابله با کرونا با حضور معاونان و مدیران علمی و پژوهشی واحدهای شرق استان تهران در محل سالن کنفرانس دکتر حسابی واحد رودهن تشکیل شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن :دراین جلسه در خصوص فعالیت‌های آموزشی مقرر شد از امکانات واحد الکترونیکی و مفاد جلسه مورخ 98/12/14 در واحد تهران­غرب در دبیرخانه استان (معاونان علمی و آموزشی) برای جبران آثار تعطیلی کلاس­ها استفاده شود و همچنین پس از ارایه توضیحات در مورد کارکرد و نحوه استفاده از کلاس های online و offline و بحث و تبادل نظر مقرر شد برای اجرای آن اقدام لازم صورت پذیرد.

در مورد پایان نامه ها و رساله ها با توجه به نوع درس در خصوص ثبت نام برای تمدید آن تسهیلات لازم فراهم شود.

مقرر شد مطابق بخشنامه مورخ 98/12/13 مسئولیت اجرا و نظارت بر کلاس های مجازی به عهده یکی از اعضای هیأت علمی گروه کامپیوتر به انتخاب رئیس واحد گذاشته شود.

برگزاری جلسات دفاع مگر  برحسب، ضرورت با ارایه مدارک و مستندات مثبته، ممنوع است.

به منظور رعایت تقویم آموزشی برای جبران تأخیر در تشکیل جلسات شورای گروه تخصصی دانشکده تصویب عنوان و پروپوزال تسهیلات لازم در نظر گرفته شود.

مقرر شد با توجه به امکانات آزمایشگاهی واحدها در حد توان در تولید  مواد ضدعفونی و شیمیایی برای مقابله با مشکل شیوع ویروس کرونا کمک نمایند. علاوه بر این، مقرر شد براساس تفاهمنامه بین واحد پردیس و پارک علم فناوری اعضای هیأت علمی مجرب برای کمک به تولید این مواد به پارک علم و فناوری معرفی شود.

در مورد استفاده از توان شرکت های دانش بنیان فعال در زمینه تولید مواد ضدعفونی مقرر شد شرکت های مذکور به دبیرخانه استان معرفی شوند واحد رودهن طی مکاتباتی این شرکت ها را معرفی کرده است.

( ۳ )