اطلاعیه مهم معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی ،قابل توجه استادان محترم و دانشجویان گرامی

۱۴ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۷ کد : ۵۲۲۵ اطلاعیه ها
با توجه به شیوع بیماری کرونا و تعطیلی کلاس های آموزشی در جهت کنترل و مهار بیماری و جلوگیری از گسترش آن، همکاران محترم حوزه انفورماتیک با ایجاد شرایط و بستر لازم، امکان تبادل موضوعات آموزشی فی مابین استادان محترم و دانشجویان عزیز را فراهم نموده اند.

لذا  برحسب تصمیمات متخذه و در جهت جبران عدم برگزاری حضوری کلاس های آموزشی، خواهشمند است استادان محترم و دانشجویان عزیز نسبت به اجرای بندهای ذیل اقدامات لازم را بعمل آورند.

استادان:

صفحه ثبت نمرات استادان بخش آموزش- بانک جزوات اساتید- آپلود جزوات- بازگشت به منوی قبل- ارسال جزوه

دانشجویان:

صفحه شخصی- امور آموزش- دریافت جزوه- نیمسال دوم 99-98 دریافت فایل

شایان ذکر است، عدم بارگذاری مطالب آموزشی توسط استادان به منزله عدم تشکیل کلاس آموزشی بوده و متعاقباً می بایست نسبت به برگزاری کلاس جبرانی درس مربوطه اقدام لازم بعمل آید. بدیهی است عدم برگزاری کلاس جبرانی به منزله غیبت تلقی خواهد گردید.

از همکاری استادان گرامی در جهت پیشبرد اهداف آموزشی نهایت تشکر و قدردانی را بعمل می آوریم.

( ۱۹ )