واحد رودهن افق روشن در ورود به عرصه های بین المللی

۲۸ فروردین ۱۳۹۰ | ۱۸:۳۴ کد : ۵۱۹ اخبار
  یکی از اهداف دهه ی اخیر در عرصه ی فعالیت های دانشگاه آزاد اسلامی، بحث کارآمد ورود به حیطه های علمی بین المللی و رقابت با مراکز معتبر علمی خارج از کشور است.
به گزارش آنا ؛ معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن نیز در پی تعقیب این سیاست کلان گام های مهمی را در این عرصه برداشته است.
دکتر شهرام وزیری گفت" این واحد ضمن تاکید بر اهمیت کسب مقام نخست رشد علمی در جهان در سال 2010 میلادی توسط دانشمندان ایرانی و رشد هجده برابری چاپ مقالات بین المللی نسبت به سال ماقبل به لزوم هر چه بیشتر ورود به عرصه های بین المللی و رقابت با مراکز معتبر علمی اشاره کرد.
معاون پژوهشی واحد رودهن بیان کرد که دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، تاکنون در بحث تولید علم و فناوری گام های موثری را برداشته است. محققین جوان و پویایی این واحد در عرصه های علوم تربیتی و روان شناسی، علوم پایه و مهندسی و علوم انسانی همواره از حداکثر توان خود در این راستا بهره جسته اند.
درادامه دکتر بابک خلیلی حداد از پژوهشگران فعال این واحد که در زمینه ی بیوشیمی پزشکی و پایه از سال 1376 مشغول به فعالیت است، ضمن بیان آنکه امروزه، آسیا نقش بسیار مهمی را در تولید علم و نظریه پردازی ایفا می کند، بیان کرد که سهم عظیمی از نگاه دنیا در این خصوص، به خاورمیانه معطوف شده است که شاهد این سخن مندرجات اخیر نشریه ی نیوساینتیست است.
وی تاکید کرد؛ اکنون زمان آن رسیده است که فصل اتحاد علمی بین کشورها گشوده می شود و محققین آسیایی فعالیت های مشترکی را با تسهیم امکانات به انجام رسانند.
عضو هیات علمی واحد رودهن گفت" یکی از مهمترین اهداف بین المللی می تواند ایجاد یک اتحادیه یا انجمن متمرکز در خاورمیانه یا کشورهای جهان اسلام جهت تبادل دانشجوی تحصیلات تکمیلی باشد، تا در این راستا بتوانند در تعقیب اهداف مشخص شده در سند چشم انداز 20 ساله ی علمی گام نهند و در تکمیل این قبیل پروژه ها کوشیده و از پراکنده کاری جلوگیری نمایند تا اولویت های منطقه ای بیشتر از پیش مطرح شده و مورد کنکاش قرار گیرد.
دکتر بابک خلیلی حداد افزود، اکنون با توجه به جزیی شدن علوم و کم بودن نیروهای موجود در برخی از تخصص ها، لزوم همکاری های بین المللی گسترش یافته است، به عنوان مثال در ماه سپتامبر توسط دانشگاه پزشکی، پردیس داروسازی، انیستیتو ملی مکزیک از بنده دعوت به عمل آمد تا جهت تدریس دوره های پیشرفته بیوشیمی مدرن و طراحی و انتقال دارو برای مدتی به آن مرکز عزیمت نمایم.
وی گفت"مسایلی از این قبیل می توانند افق های روشنی را در توسعه ی روابط بین دانشگاهی و ورود به عرصه های رقابت بین المللی ایجاد نماید.

در ادامه وی اظهار خرسندی کرد که این مرکز از وی دعوت به عمل آورده است تا از سال 2011 ضمن تسهیل روند اعطای بورسیه تحصیلی برای دانشجویان ممتاز از دوره ی کارشناسی جهت تحصیل در رشته داروسازی، در همکاری با اساتید آن دانشگاه، نسبت به هدایت، مشاوره و راهنمایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی اقدام نماید.