مراسم گرامیداشت ایام الله دهه فجر در واحد رودهن

۲۱ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۶:۲۶ کد : ۵۱۸۲ اخبار
با حضور دکتر حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن،حجت الاسلام سید محمد حسینی معاون نهاد رهبری دردانشگاه معاونان، مدیران، استادان، کارکنان و جمعی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، مراسم گرامیداشتی به مناسبت ایام الله دهه فجر در مسجد پیامبر اعظم(ص) این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ازاد اسلامی واحد رودهن، دکتر حسن شهرکی پور رئیس واحد با تبریک ایام الله دهه فجر و ۲۲ بهمن، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی به رهبر معظم انقلاب و ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی، یاد و خاطره بنیانگذار انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) و همه فجر‌آفرینان و شهیدان همیشه جاوید انقلاب اسلامی را گرامی داشت و گفت: دهه فجر سرآغاز طلوع ارزش های اسلامی، رهایی ملت از یوغ استکبار جهانی و ایادی آن (آمریکا و صهیونیسم) و بخشی از تاریخ ماست که گذشته را از آینده جدا ساخته است. در واقع این روزها ایام ا... است که بایستی برای پاسداشت همه رشادت ها، ایثارگری ها و خون شهیدان انقلاب، این مراسم را هر چه باشکوه تر برگزار کنیم.

وی افزود: پیروزی انقلاب اسلامی از بزرگترین افتخارات ملت مسلمان ایران و دهه مبارک فجر، تجلی شکوهمند حماسه و سرافرازی ملتی است که در عصرِ اسارتِ انسان، با انقلاب اسلامی خود، صدای خداخواهی، معنویت، آزادی و استقلال و استکبارستیزی را در گوش جهانیان طنین ‏انداز کرد.

شهرکی پور تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران یکی از انقلاب‌های بزرگ جهان و بی‌نظیرترین انقلابی است که تا حال حاضر در جهان رخ داده است و بعد از گذشت چهل و یک سال همچنان بر روی اصول و ارزش های خود پابرجاست. ما شاهد هستیم که در جهان و بخصوص منطقه خاورمیانه انقلاب های زیادی به وقوع پیوست که اکثر این انقلابها یه سرانجام نرسیدند یا اینکه از اهداف اولیه خود دورشدند ولی ما می‌بینیم که انقلاب اسلامی ایران بعد از چهل سال توانمندتر و قدرتمندتر شده که این نشانه رهبری مقتدرانه حضرت امام خمینی معمار کبیر انقلاب و رهبری حضرت آیت الله خامنه ای و حضور گسترده مردم در همه صحنه ها بوده است.

رئیس واحد رودهن با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی الگوی مقاومت است و تحولاتی که در طول چند سال اخیر در برخی از کشورهای اسلامی اتفاق افتاده است براساس انقلاب اسلامی ایران بوده است تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران با تکیه بر سه اصل ایمان، وحدت و رهبری به پیروزی رسید و اکنون با تکیه بر همان اصول و همچنین جهاد و مقاومت در برابر استکبار در این راه ثابت قدم ایستاده است.

شهرکی پور خاطرنشان کرد: ترور ناجوانمردانه سردار سرافراز سپاه اسلام سپهبد شهید قاسم سلیمانی، توسط نیروهای تروریست امریکا، علاوه بر تزریق روح حماسه و مبارزه با استکبار در کالبد ملت ایران اسلامی،‌ اهمیت و جایگاه این دهه فجر را بیشتر کرده است. سردار سپهبد سلیمانی به معنای یک مجاهد نستوه بود که در جبهه‌های حق در عرصه‌های مختلف به ایفای نقش پرداخت و در نهایت با آرزوی شهادت و با سربلندی به لقای الله پیوست که امروز ملت ایران به داشتن چنین قهرمانانی افتخار کرده و به خود می‌بالد.

وی با استناد به آیه ای از قرآن که می فرماید: «هرکس در راه خدا شهید شود، نمی گذارم خون او ضایع شود بلکه به خون او جهت می دهم و هدایت و اندیشه ها را اصلاح می کنم.» گفت:  این ترور باعث شد افکار، وجدان و خرد مردم برای چندمین بار زنده شود. در تشییع این شهید عزیز حضور میلیونی مردم نشانگر وجدان و بیداری مردم است و این رویداد به تنهایی ‌توانست مشت محکمی بر دهان آمریکا بکوبد و وحدت و اتحاد ملت و ارادت این مردم به ولایت را به تصویر بکشد.

شهرکی پور در ادامه سخنانش گفت: استکبارستیزی یکی از مهم‌ترین شاخصه‌های انقلاب اسلامی است و نزاع بین اسلام و کفر هرگز محدود به زمان خاصی نبوده و نیست. آرمان استکبار ستیزی انقلاب اسلامی ایران که برخاسته از تعالیم اسلام است، با وجود انبوه تبلیغات غربی ، به زودی جای خود را در میان ملتهای مسلمان و حتی غیرمسلمان ، باز کرد.

وی تاکید کرد: روشنگری های امام خمینی (ره) و سپس جانشین صالح ایشان، حضرت آیت الله خامنه ای، باعث شد تا آنها ، بویژه در غرب آسیا، برای مقابله با استکبار آمریکا ، روحیه و انگیزه پیدا کنند. بدین ترتیب هسته های مقاومت در فلسطین ، لبنان ، سوریه، عراق ، یمن و برخی دیگر از کشورها شکل گرفتند و به مقابله با سلطه گری و چپاول آمریکا و متحد پلیدش، رژیم صهیونیستی پرداختند.

رئیس واحد رودهن گفت: لذا ملت بزرگ ایران کماکان با ولایتمداری و عمل به وظیفه دینی و انقلابی خود، این مبارزه مقدس را تا نابودی کامل نظام سلطه و خوی استکباری دولت سلطه‌جو و استعمارگر آمریکا به عنوان کامل‌ترین مصداق استکبار ادامه خواهد داد و به هدف نهایی انقلاب اسلامی، که زمینه سازی ظهور و تشکیل حکومت جهانی حضرت مهدی (عج) است، به حول و قوه الهی دست پیدا خواهد کرد.

در پایان این مراسم به اهداء لوح و جایزه  از نمازگزاران این واحد دانشگاهی تقدیر بعمل آمد