برگزاری مسابقات بسکتبال چهارجانبه در واحد رودهن

۲۵ آذر ۱۳۹۱ | ۱۸:۱۱ کد : ۵۱۲ اخبار
دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن میزبان مسابقات چهار جانبه بسکتبال به مناسبت ...

دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن میزبان مسابقات چهار جانبه بسکتبال به مناسبت گرامیداشت 16 آذر بود.
به گزارش خبرنگارآفرینش ،صالح نیارییس تربیت بدنی واحد رودهن گفت :در این مسابقات چهار تیم دانشگاه آزاد اسلامی رودهن ، تربیت بدنی شهر جدید پردیس ، تربیت بدنی شهر رودهن و تیم آسمان شرکت داشتند.پس از پایان دیدارهای چهارجانبه تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن به مربیگری داریوش نبوی سرمربی سابق تیم ملی بسکتبال ایران به مقام اول دست یافت و تیمهای آسمان و تریت بدنی شهر رودهن به ترتیب به مقام های دوم و سوم دست یافتند.اسامی تیم واحد رودهن عبارتند از : پیمان آقاجانلو ، محسن کاووسی ، محمدحسن غفاری ، محسن دیوسالار ، ایلیاد پرویز آذر ، علی زارعی ، پدرام اعلایی ، محمدرضا لرستانی ، امیر احسان زهره ئی ، امیرحسین نصیری زاده ، مهریاد فرخنده پی قابل ذکر است این مسابقات با حضور دکتر ایرانبخش رئیس واحد رودهن و دکتر حمدی معاون دانشجویی افتتاح شد.وداوری این مسابقات برعهده فخرالدین حمزه علیپور بود.

رودهن :خبرنگارآفرینش –ایرج صادقعلی

1391/9/2514:41:51