کتاب اصول علم جغرافیا و مساحی عضو هیات علمی واحد رودهن منتشر شد

۱۴ اسفند ۱۳۹۰ | ۱۴:۲۲ کد : ۵۱۱ اخبار
 کتاب اصول جغرافیا و مساحی نوشته دکتر پاشا علیپور عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی رودهن منتشر شد.
 دکتر پاشا علیپور نویسنده کتاب اصول جغرافیا و مساحی در سخنرانی گفت: کمبود منابع درسی گرایش های علوم جغرافیایی علی الخصوص اصول علم جغرافیا بر اساس سر فصل های وزارت آموزش عالی کاملا ملموس است .
بنایراین این کتاب حاضر نیاز دانشجویان در رشته های فوق را برآورده می سازد چرا که بر اساس سر فصل های مصوبه آموزش عالی تهیه شده است .
وی گفت : پیشرفت های سریع جامعه های انسانی به ویژه از قرن هجده میلادی یعنی آغاز صنعتی شدن و افزایش شمار نشر در زمینه های گوناگون دانش بشری ، جغرافیا را امری لازم واجتناب ناپذیر ساخته است .
به طور کلی ، ویژگی های خاص زندگی گروه های انسانی و خصوصیات معین محیطی مجموعه ای پویا و مبتنی بر کنش متقابل به وجود می آورد که در گذر زمان تغییر می پذیرد و با پیدایش انسان بر روی کره زمین ، جغرافیا را به وجود آورده است .
علیپور گفت : از زمانی که انسان بر روی کره زمین قدم نهاد ، (برای رفع نیاز های اولیه و ادامه حیات خود یعنی غذا و سرپناه برای در امان ماندن از پدیده های طبیعی ، هم نوعان و دیگر مخلوقات در حیات وحش ) وابسته به مکان های معین و مناسب برای زندگی بوده است .
شناسایی این مکان ها اولین کوشش انسان در موجودیت بخشیدن به علم جغرافیا در قلمروی دانش بشری است .
علم روز مسلح به تکنولوژی هر روز با فرضیاتی روبرو است که با گذر زمان و استفاده از ابزار پیشرفته این فروض بعضا رد می شود و حقیقت علم وقتی نظریه می شود ما را خیره تر می کند .)
وی گفت : کتاب منتشر شد در 270 صفحه و با عناوین :
-فواید و انواع جغرافیا
- تعاریف جغرافیا از دیدگاه جغرافی دانان جهان
-پدیده تعاریف جغرافیای کاربردی
- مکتب های ماندگار
-تاریخ نقشه
-رسم نقشه
وی در پایان گفت : برای تمامی دانشجویان خصوصا دانشجویان رشته علوم اجتماعی و جغرافیا مورد استفاده است.