بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن

۱۵ دی ۱۳۹۸ | ۱۶:۲۶ کد : ۵۱۰۱ اخبار
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن

انا لله و انا الیه راجعون

مِنَ المؤمنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدواللهَ عَلیهِ فَمِنهُم مَن قَضی نحبهُ وَ مِنهُم مَن یَنتَظِرَ وَ ما بَدَلوا تَبدیلا

* شهادت هنر مردان خداست.

بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن:

* شهادت جانسوز و جانگذار سردار جبهه حق، حاج قاسم سلیمانی و ابوالمهدی المهندس که با خون خود سنگ فرش‌های جبعه مقاومت را رنگین و خوشنام کردند. به تمامی مسلمانان جهان و همه‌ی مجاهدین سنگر استکبارستیزی تبریک و تسلیت باد.

* فقدان سپهبد سلیمانی زخم بزرگی است بر تن جامعه اسلام که تنها با انتقام از آمریکا و سربازهای دست نشانده آن التیام می یابد.

تمامی دشمنان اسلام و مسلمین جهان و به خصوص آمریکای جنایتکار باید بدانند که ما امت اسلامی و انقلابی درس عشق به شهادت و جانبازی را از کودکی در مدارس عشق و سر کلاس عاشقانی همچون شهید همت و شهید کاظمی مشق کردیم و به شوق شهادت پا به جبهه حق علیه باطل می گذاریم، و ای دشمنان امت اسلامی بدانید و آگاه باشید که باید منتظر انتقام سختی از جانب دانش آموزان مدرسه عشق به شهادت باشید و بدانید که این عمل شما بی جواب نخواهد بود.

* ما شاگردان مکتب شهادت و جانبازی در دانشگاه رودهن آمادگی خود را اعلام می داریم و می گوییم که همواره پا در رکاب حضرت بقیه الله (عج) و حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) تا آخرین قطره خونمان هستیم تا انتقام خون سردار حاج قاسم سلیمانی و دیگر شهیدان سنگر مقاومت و استکبارستیزی را بستانیم.

والسلام علیکم و رحمه الله

عباس محمدشعبانی