تجلیل از 125 دانشجو برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن

۱۹ آذر ۱۳۹۳ | ۱۷:۱۷ کد : ۵۱ اخبار
مراسم تجلیل از برترین های واحد رودهن در بخش های فرهنگی، دانشجویی، آموزشی و...

مراسم تجلیل از برترین های دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در بخش های فرهنگی، دانشجویی، آموزشی و پژوهشی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار فرهیختگان؛ مراسم تجلیل از 125 نفر از دانشجویان برتر در بخش های فرهنگی، دانشجویی، آموزشی و پژوهشی به همت معاونت دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با حضور حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا مدیح امام جمعه بخش رودهن، مهندس ناصر محمودی فرد فرماندار شهرستان دماوند، دکتر نقی شجاع رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، رئیس اطلاعات رودهن، معاونین دانشگاه، مسئولان دانشگاه و دانشجویان برگزار شد.

توسعه تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد اسلامی رودهن

دکتر نقی شجاع رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن ضمن تسلیت به مناسبت فرا رسیدن اربعین حسینی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهنوارد عرصه توسعه تحصیلات تکمیلی شد.

رئیس واحد رودهن در همایش قدردانی از برترین های دانشگاه آزاد اسلامی رودهن با توجه به جایگاه رفیع علم و دانش گفت: این همایش به منظور ارج نهادن به دانشجویانی است که برای علم و دانش ارزش و جایگاه قائل هستند.

وی با اشاره به افزایش تعداد رشته ها در مقاطع دکترا و کارشناسی ارشد این واحد گفت: سیاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن توسعه بخش تحصیلات تکمیلی، ایجاد مراکز رشد و بنگاه‌های دانش بنیان و همچنین توسعه همکاری بین المللی با کشورهایدیگر می باشد.

دشمنان اسلام، راه مبارزه فرهنگی را انتخاب کردند

در ادامه مراسم حجت الاسلام والمسلمین مدیح امام جمعه بخش رودهن گفت: دشمنان اسلام،راه مبارزه فرهنگی را انتخاب کردند.

وی گفت: دشمنان سعی دارند با وارد کردن تفکرات روشنفکرمآبانه و القائات فرهنگی غیر اسلامی و اشاعه خرافات در مسلمانان تغییر فرهنگی ایجاد کنند و به این شکل بر آنان غلبه کنند.

امام جمعه رودهن گفت: دشمنان چون نمی توانند از طریق جنگ سخت افزاری و مبارزه فکری و عقیدتی به نتیجه برسند به سمت مبارزه فرهنگی روی می آورند و سعی در تغییر فرهنگ می کنند. ارزش ها را ضد ارزش جلوه می دهد، بی فکری و بی تفاوتی را در جامعه راه می اندازد و سعی می کند مسلمانان را از اصل خود جدا کند تا به مقاصدشان دست یابند.

ححت الاسلام مدیح پیشرفت این مملکت اسلامی را در دست جوانان انقلابی دانشگاهی دانست که با تلاش شبانه روز خود این کشور را از بیگانگان بی نیاز کردند و توانستند با تولید علم؛ خودکفایی و استقلال را به ایران اسلامی هدیه کنند.

در پایان مراسم ازدانشجویان برتر با اهداء لوح سپاس تقدیر به عمل آمد.

1393/9/19    13:47:58