پیام رئیس واحد رودهن به مناسبت شهادت سردار قاسم سلیمانی

۱۴ دی ۱۳۹۸ | ۱۴:۵۴ کد : ۵۰۹۹ اخبار
من المومنین رجال صدقوا ما عاهدوالله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و ما بدلوا تبدیلا. جهان اسلام و ایران اسلامی، بزرگ مرد ظلم ستیز و مدافع حریم و حرم، مجاهد نستوه و محبوب قلوب ایرانیان و آزادیخواهان جهان را توسط شقی ترین افراد زمان از دست داد.

آن مجاهد بزرگ و خستگی ناپذیر در دوران حیات پربرکت خویش همواره با ظلم و ستم مبارزه کرد، سردار سلیمانی بی شک سردار قلوب بود. افتخارآفرینی در راه دفاع از کیان اسلام و مبارزه با دشمنان دین و قرآن در رگ و خون این مالک اشتر زمان جاری بود، بی شک با خون خویش جبهه مقاومت و مبارزه با ظلم را تنومندتر از گذشته نمود و روح جدیدی در آن دمید. شهادت این سردار شجاع و مبارز را به مقام عظمای ولایت، نیروهای خدوم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، جامعه دانشگاهی، خانواده معزز آن شهید والامقام و ملت شهیدپرور ایران اسلامی تسلیت عرض می نمایم.

ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن و مسئول کانون بسیج اساتید واحد دکتر حسن شهرکی پور

( ۳ )