گرامیداشت هفته پژوهش در واحد رودهن

۲۸ آذر ۱۳۹۸ | ۱۵:۲۴ کد : ۵۰۷۱ اخبار
به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش مراسمی با حضور دکتر حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، حجت الاسلام سید محمد حسینی معاون نهاد رهبری در واحد رودهن معاونان، مدیران، استادان و کارکنان در سالن اجتماعات این واحد دانشگاهی برگزار و از پژوهشگران برتر و کارکنان حوزه پژوهشی تقدیر بعمل آمد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، دکتر حسن شهرکی پور رئیس واحد ضمن خیر مقدم و اظهار قدردانی از تلاش های صورت گرفته در حوزه پژوهش و فناوری این واحد دانشگاهی گفت: در دنیای امروز، دانایی یکی از محور‌ها و شاخص‌های اصلی پیشرفت و تعالی هر جامعه هست و پژوهش موتور محرکه توسعه و زیربنای کار دانش‌بنیان است.

وی افزود: علم، ابزارِ کشفِ حقیقت و محصولِ پژوهش هست و پژوهش دیدنِ چیزی است که دیگران نمی‌توانند ببینند و اندیشیدن درباره چیزی است که دیگران نمی توانند به آن بیندیشند و دیدنِ آنچه که همه از دیدن آن ناتوانند، نیازمند دیدی عمیق و موشکافانه است و این تنها از طریق کنش و واکنش‌های آموزشی و علمی در شرایطِ محیطیِ مناسب از سوی استعدادهای برجسته و نخبگان ممکن و میسر می شود و این امر نیاز به جوشش، توجه و برنامه‌ریزی جدی دارد.

رئیس واحد رودهن تصریح کرد: پژوهش یکی از ارکان ارتقای علمی کشورهاست؛ اگر بخواهیم فناوری داشته باشیم، باید پژوهش داشته باشیم.  و این دو، منشا ثروت و قدرت هستند و از آنجائی که دنیای ما دنیای فناوری است؛ باید در راستای نیاز جامعه شروع به پژوهش و مطالعه کنیم چرا که توسعه کشور از طریق قدرت علمی، پژوهش و فناوری ممکن خواهد شد و همین طور که می دانیم یکی از محور‌های مهم در بیانیه گام دوم انقلاب هم «علم و پژوهش» است.

شهرکی پور خاطر نشان کرد: برای پیشرفت علمی و آموزشی و رسیدن به توسعه یافتگی، پژوهش و تحقیق سنگ بنای اولیه به شمار می رود و به همین جهت است که همواره می توان میان کم و کیف عملکرد پژوهشی در هر جامعه و میزان توسعه یافتگی آن جامعـه رابطه مستقیمی برقرار کرد.

رئیس واحد رودهن در ادامه ضمن بررسی  پژوهش از سه منظر اقتصادی،امنیت ملی و به لحاظ فرهنگی گفت:در دانشگاه رودهن هم حرکت‌هایی خوبی صورت گرفته است ولی همه این تلاش‌ها به منزله آغاز راه هست و هنوز با وضعیت مطلوب فاصله داریم که امیدواریم با همکاری و تعامل بتوانیم به جایگاه شایسته ای در زمینه پژوهش و فناوری دست پیدا کنیم. برای رسیدن به جایگاه مطلوب لازم است با اولویت بخشی به برنامه‌ها، توانمندسازی اساتید و رفع موانع پژوهشی موجود گام برداریم. امید که پژوهشگر باشیم و تا آخرین لحظه عمر، از لذت فهمیدن سرشار باشیم.

در ادامه مالک میرهاشمی معاون پژوهش و فناوری واحد ضمن تشکر از حمایت های دکتر حسن شهرکی پور رئیس واحد و همکاران حوزه پژوهش گزارش فعالیت های انجام شده بطور مختصر ارائه کرد و در ادامه صحبت هایی در خصوص برنامه های علمی مرتبط با نظام موضوعات و توجه جدی استادان، تحصیلات تکمیلی در انتخاب عنوان های تحقیقی و همچنین اهمیت برگزاری کرسی های ترویجی یادآور شد

در پایان این مراسم از پزوهشگران برتر این واحد دانشگاهی با اهدا لوح تقدیرشد.  و در ادامه از سوی شورای فرهنگی دانشکده فنی و مهندسی ویژه برنامه ای بمناسبت گرامیداشت شب یلدا با سخنرانی حجت الاسلام سید محمد حسینی معاون نهاد رهبری در واحد و شعر خوانی تفال به دیوان حافظ توسط خانم دکتر علیزاده از اعضای هیئت علمی گروه ادبیات فارسی برگزار شد.

لازم به ذکراست همزمانی این دو مناسبت با استقبال پرشور و بی نظیر استادان، کارکنان و دانشجویان روبرو شد.

( ۵ )