«پژوهش راهی برای گسترش مرزهای علم و دانش و گشودن افق‌های درخشان است.»

۲۴ آذر ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۲ کد : ۵۰۶۳ اخبار
دکتر حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، بمناسبت هفته پزوهش پیامی صادر کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در متن این پیام آمده است:

استقلال و توسعه همه جانبه ایران اسلامی وابسته به تولید دانش و فناوری‌های جدید، توسعه فرهنگ پژوهش و تحقیق، برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری در این حوزه می‌باشد. دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با استفاده از تمامی ظرفیت‌ها و با تکیه بر دانش و توان علمی خود و ضمن پیروی از منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و استفاده از اعضای هیات علمی، محققین، پژوهشگران و دانشجویان خود در مسیر تحقق  شعار «پژوهش اثربخش، فناوری ارزش آفرین و رونق تولید» گام بر می‌دارد.

اینجانب فرا رسیدن هفته پژوهش؛ هفته تبیین ارزش و جایگاه جستجوگریِ خستگی‌ناپذیر در راه اعتلای علمی و فکری را به همه استادان و دانشجویان پژوهشگر تبریک عرض می نمایم و توفیق روزافزون همه محققان و پژوهشگران را در عرصه‌های علم و فناوری از درگاه خداوند آرزومندم.

( ۲ )