بازدید دانشگاهیان دانشگاه آزاداسلامی رودهن از موزه عبرت ایران

۲۶ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۳:۲۸ کد : ۵۰۱ اخبار

بازدید دانشگاهیان دانشگاه آزاداسلامی رودهن از موزه عبرت ایران
رودهن: خبرنگار فرهیختگان. ایرج صادقعلی

اساتید، دانشجویان و کارکنان شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاداسلامی رودهن از موزه عبرت ایران ،نمایشگاه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی در جنب دانشگاه تهران بازدید بعمل آوردند.

به گزارش خبرنگار فرهیختگان؛ در جریان این بازدید حجت الاسلام والمسمین حاج آقا احمدزاده معاون فرهنگی واحد رودهن از زحمات و تلاش مسئولان برگزاری نمایشگاه حجج اسلام میر رفیعی تبار، پارچه باف، منوری و شاه حسنی تقدیر و تشکر کردند.

حجت الاسلام والمسلمین منوری از فضیلت قم چنین گفتند: از امام صادق (ع) روایت است که این شهر قم نامگذاری شد چون مردمش با قائم آل محمد (ص) اجتماع و با او قیام و برای او استقامت می کنند و یاریش می نمایند و این شهر به عنوان بزرگ ترین مرکز نشر شعائر مذهبی تشیع در جهان اسلام محسوب می شود.

در ادامه کارکنان و دانشجویان به موزه عبرت ایران جهت بازدید عزیمت نمودند. این موزه از سال 51 تا 57 شمسی محل شکنجه مبارزان انقلاب اسلامی بوده است و شکنجه گرانی همچون ناصر نوذری معروف به رسولی، محمدعلی شعبانی معروف به دکتر حسینی، منوچهر وظیفه خواه معروف به منوچهری و فریدون توانگری معروف به آرش انقلابیون را مورد شکنجه های ناجوانمردانه و طاقت فرسا قرار می دادند. ساختمان زندان شامل بخش هایی همچون اتاق نگهداری البسه، محوطه اصلی، اتاق شکنجه زیر 8 یا اتاق تمشیت (در این اتاق از شوک برقی برای شکنجه زندانیان استفاده می شده است) و محل ملاقات زندانیان بوده است.

موزه عبرت ایران با استفاده از کلیه اسناد و مدارک مکتوب و شفاهی موجود و با بهره مندی از وجود مجرب ترین هنرمندان متعهد ایرانی و با حفظ بازسازی فضای آن زمان سعی در به تصویر کشیدن حرکات و جنایات رژیم پهلوی و معرفی آن به نسل جوان و فراهم آوردن زمینه های پژوهش برای محققین و اندیشمندان داخلی و خارجی را فراهم نموده است.

1393/11/26 09:58:48